ua en ru

"Інтерпайп" призначив Морозова директором з економіки та фінансів

Новим директором з економіки та фінансів (CFO) "Інтерпайп" призначений Денис Морозов, який обіймав до цього посаду директора з управління продуктами та ресурсами. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Фінансовий блок, що знаходився раніше під управлінням CFO, буде об'єднаний з підрозділом по продуктам та ресурсам, яке відповідає за прибутковість бізнесу. Таким чином, новий CFO отримає більш широкі повноваження, і буде чинити більший вплив на фінансовий результат компанії.

Денис Морозов приступив до розширених обов'язків з 1 жовтня. Владислав Шульга, який раніше очолював фінансовий блок, покинув компанію.

"Раніше ми ввели посади комерційного директора, який відповідає за всі продажі компанії, і операційного директора, що займається виробництво, закупівлі та інвестиції. Тепер ми зосередили під єдиним керівництвом фінансово-економічний блок. Нова модель призведе до підвищення ефективності бізнес-процесів в компанії", - коментує генеральний директор "Інтерпайп" Олександр Киричко.

"Інтерпайп" - міжнародна вертикально-інтегрована трубно-колісна компанія, яка входить в десятку найбільших у світі виробників безшовних труб і є третім за величиною виробником суцільнокатаних залізничних коліс в світі. Продукція компанії поставляється більш ніж в 80 країн світу через мережу торгових офісів, розміщених на ключових ринках СНД, Близького Сходу, Північної Америки та Європи.

У 2012 р. на підприємствах компанії вироблено понад 1,2 млн т трубної і колісної продукції.