ua en ru

"Громада" подала в ЦВК документи кандидатів в народні депутати

Всеукраїнське об'єднання "Громада" подало до Центральної виборчої комісії (ЦВК) списки партії для реєстрації. Про це повідомляє управління інформаційного забезпечення партії ВО "Громада".

Списки кандидатів по багатомандатному та одномандатних округах в ЦВК подавали перший заступник голови партії ВО "Громада" Юрій Філяк та затверджений з'їздом партії офіційний представник у Центрвиборчкомі Іван Савченко.

Першу п'ятірку партсписку очолив лідер партії Павло Лазаренко. Його заступник, Філяк, висловив побоювання, що ЦВК, керуючись власним баченням законів, швидше за все відмовить в реєстрації кандидатом в нардепи Україна Лазаренко.

«Ми готові до такого розвитку подій. У той же час, подібна відмова не вплине на рішення партії взяти участь у виборах. Наша мета у цій виборчій кампанії перш за все полягає в донесенні до кожного українського положень нашої передвиборної програми "- заявив Філяк.

Крім Лазаренка, до першої п'ятірки списку "Громади" увійшли Іван Лазаренко, Володимир Ляшенко, Юрій Філяк і Вікторія Орлова.

Нагадаємо, списки кандидатів в народні депутати і передвиборна програма партії "Громада" були затверджені на з'їзді 4 серпня, який пройшов у Дніпропетровську.