ua en ru

"Європейська партія Катеринчука буде використовувати свої можливості для вступу України в ЄС

"Європейська партія України" буде використовувати свої можливості для вступу України в ЄС. Про це заявив лідер "Європейської партії", нардеп Микола Катеринчук під час VII-го з'їзду Ліберальної партії Литви, передає прес-служба "Європейської партії України".

"Очолювана мною Європейська партія України з самого початку задекларувала головною своєю метою вступ України в Євросоюз та буде використовувати всі доступні можливості, щоб ця мета була досягнута. Одним з таких інструментів я бачу спілкування з депутатами Європарламенту, позиціонування України як країни, яка крок за кроком будує у себе демократію європейського зразка і гідна стати членом ЄС", - зазначив Катеринчук.

"Ліберальна партія Литви", як і "Європейська партія України", є членом Альянсу лібералів і демократів за Європу, що має суттєвий вплив на прийняття рішень в Європарламенті. Подібні робочі зустрічі ми проводимо при кожній можливості з різними партіями партнерами, щоб зайвий раз своїм колегам акцентувати важливість підписання Угоди про асоціацію", - зазначив лідер Європейської партії України.