ua en ru

"Іншого варіанту, окрім перемоги над МЮ, у нас немає", - Мірча Луческу

За словами Мірчі Луческу, "Реал Сосьєдад" вже за рахунку 2:0 на користь "Шахтаря" зрозумів, що нічого в Донецьку не доб'ється, і гірникам стало значно простіше.

За словами Мірчі Луческу, "Реал Сосьєдад" вже за рахунку 2:0 на користь "Шахтаря" зрозумів, що нічого в Донецьку не доб'ється, і гірникам стало значно простіше.

"Як ми і передбачали, гра вийшла важкою, особливо перший тайм. У перші 15 хвилин у басків була перевага. Суперник чудово контролював м'яч, і нам було дуже непросто грати у відборі. Напевно той швидкий розіграш кутового, який призвів до голу Луїса Адріано, став для "Реал Сосьєдада" несподіванкою. Наприкінці тайму вони пристойно тиснули на наші ворота. У суперника було кілька моментів, і добре, що він їх не реалізував.

Ключовим моментом матчу став гол Алекса Тейшейри. Ми, до речі, дуже вдало застосували пресинг в цьому епізоді. При рахунку 2:0 на нашу користь "Реал Сосьєдад" зрозумів, що вже нічого в Донецьку не доб'ється. Ми добре контролювали м'яч, розігрували багато комбінацій, але результат зустрічі був уже визначений. Іспанці, природно, розкрилися, що дозволило нам проводити контратаки, і тут вже все було досить просто.

Я б не став порівнювати цю гру з матчами проти "Манчестер Юнайтед" і "Байєра", оскільки в тих зустрічах наші суперники від початку і до кінця дотримувалися обраної тактики, а "Реал Сосьєдад" був змушений розкриватися. У нас є два тижні для того, щоб добре підготуватися до гри у Манчестері. Іншого варіанту, окрім перемоги над "МЮ", у нас немає. Зробимо все можливе, щоб виконати це завдання".

Використані матеріали УЄФА