ua en ru

"Донецькміськводоканал" обіцяє до вечора відновити водопостачання в Куйбишевському районі

КП "Донецькміськводоканал" обіцяє до вечора, 16 червня, відновити водопостачання в Куйбишевському районі Донецьку.

КП "Донецькміськводоканал" обіцяє до вечора, 16 червня, відновити водопостачання в Куйбишевському районі Донецьку. Про це повідомила прес-служба мерії Донецька.

Як наголошується, в даний момент тривають ремонтні роботи насосної станції I підйому каналу "Сіверський Донець - Донбас". Їх виконують спеціалісти КП "Компанія "Вода Донбасу". У свою чергу КП "Донецькміськводоканал" тримає під контролем водопостачання міста Донецьк, але у деяких споживачів ще можливі перебої з водопостачанням.

Згідно з повідомленням, найбільш напружена ситуація з водопостачанням зберігається в Куйбишевському районі. "Фахівці КП "Донецькміськводоканал" виконують регулювання водоподачі. До вечора водопостачання буде відновлено", - зазначають у мерії Донецька.

"Ми зараз робимо все можливе, щоб незручності відчувало як можна менше споживачів, ведемо роботи по регулюванню мереж. Навантаження на аварійні служби всіх районів зараз максимальна, оскільки є ще і поточна робота - аварійні ситуації, які відбуваються щодня незалежно від часу доби", - повідомив директор КП "Донецькміськводоканал" Юрій Перебийніс.

Як повідомляється, на сьогоднішній день по місту задіяно більше 30 аварійних бригад КП "Донецькміськводоканал".

Нагадаємо, 10 червня робота каналу "Сіверський Донець - Донбас" була тимчасово зупинена в результаті артилерійського обстрілу насосної станції.