ua en ru

"Будинки на Андріївському узвозі, затягнуті баннерами, розпочнуть реконструювати в квітні 2013 р.", – КМДА

Будинки на Андріївському узвозі, затягнуті баннерами, розпочнуть реконструювати в квітні наступного року. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Михайло Кучук в інтерв'ю РБК-Україна.

"Ми цим займемося в квітні - травні наступного року. Ми не хочемо на Андріївському узвозі нічого будувати, там нічого будувати не можна, там можна тільки щось відбудувати із того, що там є", - розповів Кучук.

За його словами, в КМДА зараз готують документацію для реконструкції будинків. Він також додав, що спосіб, яким реконструюватимуть будинки, обирають спеціалісти. "Тепер ми хочемо будинки, які сьогодні затягнуті баннерами, довести до ладу, а те, яким чином ми доводитимемо їх до ладу, це вирішать спеціалісти. Ці будинки мають отримати друге життя в тому вигляді, в якому вони є сьогодні, і тоді це залишиться Андріївським узвозом", - розповів Кучук.

Нагадаємо, КМДА розпорядженням від 16 серпня 2012 р. затвердила вартість першої черги реконструкції Андріївського узвозу у сумі 82,9 млн грн.