ua en ru

"Динамо" - "Зеніт": Кияни зіграють другий матч з пітерцями в Об'єднаному турнірі

"Динамо" і "Зеніт" зустрінуться сьогодні на "Олімпійському" у рамках третього туру Об'єднаного турніру.

"Динамо" і "Зеніт" зустрінуться сьогодні на "Олімпійському" у рамках третього туру Об'єднаного турніру.

У першому матчі проти "Зеніта", який відбувся на "Олімпійському", Олег Блохін знову, як і в матчі зі "Спартаком", задіяв усіх гравців, заявлених на гру, за винятком запасного воротаря. У другій зустрічі з "Зенітом" Олег Володимирович планує надати ігровий час новачкам "Динамо", які були присутні на першій грі, правда тільки в якості глядачів. Мова йде про Джермейна Ленса і Дьємерсі Мбокані.

Крім них, 20-30 хвилин ігрового часу планується надати і Мігелю Велозу, який також приступив до підготовки до нового сезону пізніше за своїх партнерів по команді.

Грою своїх підопічних у грі з "Зенітом" наставник "Динамо" залишився задоволений. "В принципі, для даного етапу підготовки, вважаю, команда виглядала непогано, а іноді і дуже добре. Звичайно, позначилася втома гравців, а також той факт, що в нашому складі на поле вийшло багато молодих хлопців", - сказав тренер "Динамо".

Після недільного матчу з "біло-синіми" команда Лучано Спаллетті не стала повертатися в Санкт-Петербург, продовживши підготовку до нового сезону в столиці України. У понеділок і вівторок пітерці провели тренування на стадіоні "Динамо" ім. В. Лобановського.

Всі гравці, які приїхали в Київ, готувалися до матчу в загальній групі за винятком Олександра Бухарова, який займався за індивідуальною програмою. Нагадаємо, з різних причин відсутні і не візьмуть участь у грі на "Олімпійському" Роман Широков, Володимир Бистров, Халк і Анатолій Тимощук.

У понеділок команда Спаллетті провела диференційовану тренування. Провела команда і двосторонку, в якій забитими м'ячами відзначилися Кержаков і Данні, а Вітсель оформив дубль.

Лучано Спаллетті оцінив першу гру своєї команди проти "Динамо" позитивно, відзначивши, що на цей раз його команда показала хороші фізичні та ігрові якості, а також краще виглядала тактично, ніж у стартовій грі турніру. Також наставник пітерців висловив думку, що "Зеніт" не заслуговував поразки в грі з "Динамо".

Нагадаємо, що РБК-Україна пропонує читачам онлайн трансляцію матчу "Динамо" - "Зеніт".

3 липня, 20:30
Київ, НСК "Олімпійський"
Динамо - Зеніт