ua en ru

"Богдан-Авто" вирішило призупинити роботу дев'яти представництв

Національна сервісно-збутова мережа "Богдан-Авто" вирішила призупинити роботу дев'яти представництв.

Національна сервісно-збутова мережа "Богдан-Авто" вирішила призупинити роботу дев'яти представництв. Про це повідомляє прес-служба корпорації "Богдан".

Внаслідок сваволі та безперервного тиску контролюючих та фіскальних органів представництва Національної сервісно-збутової мережі "Богдан-Авто" в Запоріжжі, Кіровограді, Дніпропетровську, Кременчуці, Сумах, Харкові, Житомирі, Черкасах та Вінниці припиняють свою фінансово-господарську діяльність з можливою подальшою ліквідацією. Таке рішення було прийнято власниками компанії", - йдеться в повідомленні.

За повідомленням прес-служби, останні півроку компанія зіткнулася з тиском фіскальних органів влади. Незважаючи на оскарження в судовому порядку податкових повідомлень-рішень, співробітниками податкових органів свідомо ігноруються факти і обставини, що свідчать про правомірність діяльності підприємств.

Одночасно тривають розгляди понад 40 судових справ.

"В разі неприпинення тиску закриття чекають і на інші підприємства сервісно-збутової мережі, а також виробничих компаній", - наголошується в повідомленні.