ua en ru

"Блок Петра Порошенко" оприлюднив проект коаліційної угоди і передав його партій Яценюка і Садового

"Блок Петра Порошенко" оприлюднив проект коаліційної угоди і передав його партій Яценюка і Садового
"Блок Петра Порошенко" оприлюднив проект коаліційної угоди і передав його партій Яценюка і Садового.

Партія "Блок Петра Порошенко" оприлюднила проект коаліційної угоди. Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії.

"Цей документ ми передали політичної партії "Народний фронт" та політичної партії "Об'єднання "Самопоміч", - наголошується в повідомленні.

Документ складається з 48 сторінок. У ньому підписантам пропонується зобов'язатися провести 13 реформ: оновлення влади і антикорупційна реформа; судова реформа; децентралізація та реформа державного управління; реформа правоохоронної системи; реформа системи національної безпеки і оборони; реформа системи охорони здоров'я; дерегуляція і розвиток підприємництва; реформа енергетики і енергонезалежність; реформа житлово-комунального господарства; реформа фінансового сектора; інфраструктура і транспорт; реформа сільського господарства та соціальна та гуманітарна реформа.

Згідно з даними на сайті Центральної виборчої комісії за результатами опрацювання 97,05% протоколів, на позачергових виборах до Верховної Ради України партія "Народний фронт" Арсенія Яценюка набирає 22,22% , партія "Блок Петра Порошенко" набирає 21,82%, партія "Самопоміч" Андрія Садового 11,03%, партія "Опозиційний блок" - 9,30%, Радикальна партія Олега Ляшка 7,44%, партія "Батьківщина" Юлії Тимошенко - 5,69%.

Нагадаємо, раніше лідер партії "Блок Петра Порошенко" Юрій Луценко повідомив, що 27 жовтня буде опублікований проект коаліційної угоди для створення більшості в майбутній Верховній Раді.