ua en ru

"Баварія" на характері обіграла "Вердер", а Райан Гіггз почав з розгрому

У Європі відбулися чергові матчі європейських футбольних чемпіонатів. Поєдинки відбулися 26 квітня.

У Європі відбулися чергові матчі європейських футбольних чемпіонатів. Поєдинки відбулися 26 квітня.

Англія

Райан Гиггз дебютував на тренерському містку МЮ розгромною перемогою над "Норвічем". В кінці першого тайму Руні реалізував пенальті, а потім точно пробив з лінії штрафної. А далі дубль зробив Мата, спочатку замкнувши простріл з правого флангу, а потім забивши після верхньої подачі від Евра.

МЮ продовжує триматися на сьомій позиції.

Іспанія

Вже на 6 хвилині Кріштіано Роналду шикарним дальнім ударом відкрив рахунок у матчі "Реал" - "Осасуна". На початку другого тайму Крішті вдався ще один такий. Потім Ромос головою довів рахунок до розгромного. А фінальні 4:0 на табло запалив Карвахаль, замкнувши м`яку подачу Іско.

"Реал" зрівнявся за матчами з "Атлетико" і "Барселоною". Але в турнірній таблиці вони йдуть другими - "матрацники" і "Барса" будуть грати свої ігри 27 квітня.

Німеччина

Центральним матчем Бундесліги був матч у Леверкузені, де "Барйер" і "Боруссія" боролися між собою. Вже на 7 хвилині Кисслингу дали пробити головою, але той влучив у поперечину. Зате, по воротах влучив Бендер, першим встигнувши на добивання. Ройс навішував зі штрафного, м'яч зачепив голову захисника і опустився у ворота. У відповідь після подачі справа Кастро відмінно пробив головою. "Боруссія" швидко відігралася - Хільберт зіграв рукою в своїй штрафній і Ройс виконав пенальті.

"Баварія" приймала вдома "Вердер" і перший тайм щавершился з рахунком 1:2 на користь гостей. Але на другу половину баварці вийшли зібраними і зуміли забити чотири голи у ворота Вольфа. Дублем відзначився Піссаро.