ua en ru

"Батьківщина" заявляє про затримання декількох сотень своїх активістів

Народний депутат з фракції "Батьківщина" Андрій Парубій заявляє про декілька сотень затриманих активістів "Батьківщини", яких заарештовують у різних регіонах України.

Народний депутат з фракції "Батьківщина" Андрій Парубій заявляє про декілька сотень затриманих активістів "Батьківщини", яких заарештовують у різних регіонах України. Про це Парубій повідомив на сьогоднішній прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

"Влада перейшла якусь межу. Зараз кілька сотень наших активістів за різними даними заарештовують у різних куточках України і в Києві. Зараз інтенсивно працює наша юридична служба, і ми вимагаємо хоча б зізнатися, яка кількість людей зараз перебуває під арештом", - сказав Парубій.

"Наша юридична служба розробляє можливі активні дії, і одним з ультиматумів до влади - це звільнення всіх тих активістів, які були заарештовані", - також зазначив комендант Евромайдана.

Оон поклав відповідальність за всі протистояння, які відбуваються в Україні на Президента України Віктора Януковича.

"Відповідальність за все те, що відбувалося сьогодні лежить на одній людині. Його прізвище Янукович, звуть Віктор Федорович", - зазначив Парубій.