ua en ru

"Батьківщина" заявляє про викрадення "Беркутом" протоколів з округу 132

"Батьківщина" заявляє про викрадення "Беркутом" протоколів з округу 132, де продовжується боротьба між представником опозиції Аркадієм Корнацьким та регіоналом Віталієм Травянком. Про це повідомляє прес-служба "Батькіщини".

"Як повідомляють очевидці, до будівлі міськради, де знаходиться ОВК, під'їхали кілька автобусів зі штурмовиками, вони просто змели людей на вулиці, увірвалися в приміщення ОВК і забрали протоколи. Приміщення, де знаходиться ОВК, просто розгромлене", - повідомляє "Батьківщина".

Як розповів РБК-Україна Геннадій Москаль, операцією керував заступник начальника УБОЗ Миколаївської області. "Я перебуваю безпосередньо на місці подій і був свідком штурму ОВК в Первомайську, який виламав двері, розбиваючи вікна та стільці про голови членів ОВК увірвалися в будівлю. Вони силою вилучили документацію, протоколи з мокрими печатками і забрали їх у невідомому напрямку", - заявив Москаль.

При цьому він зазначив, що в Первомайськ "стягнули" спецпідрозділи з Одеської, Кіровоградської, Запорізької і Донецької областей.

Читайте також: Публічний перерахунок голосів на 132 окрузі показав перемогу представника "Батьківщини" Аркадія Корнацького з відривом у понад 4 тис. голосів.