ua en ru

"Батьківщина" затвердила керівників штабів для участі в перевиборах на п'яти округах

В центральному штабі партії ВО "Батьківщина" відбулася нарада, присвячена питанню участі кандидатів у депутати від об'єднаної опозиції "Батьківщина" на перевиборах в одномандатних округах, які призначені на 15 грудня 2013 року.

В центральному штабі партії ВО "Батьківщина" відбулася нарада, присвячена питанню участі кандидатів у депутати від об'єднаної опозиції "Батьківщина" на перевиборах в одномандатних округах, які призначені на 15 грудня 2013 року. Про це повідомляє прес-служба партії.

На нараді були присутні висуванці від "Батьківщини", які брали участь у виборах у 2012 році: Аркадій Корнацький (132 округ), Леонід Даценко (197 округ), Микола Булатецький (194 округ). Не зміг бути присутнім Віктор Романюк (94 округ), який перебуває за кордоном.

За підсумками наради були призначені керівники штабів, відповідальні за виборчу кампанію кандидатів в депутати від "Батьківщини". Були також визначені та затвердженні основні напрямки тактики і стратегії участі у виборчій кампанії кандидатів від партії "Батьківщина".

Окрему та особливу увагу було приділено питанню протидії адміністративному ресурсу, захисту результатів виборів від спотворення та неможливості встановлення підсумків волевиявлення громадян.

На засіданні було також прийнято рішення звернутися до міжнародних організацій з проханням направити міжнародних спостерігачів для спостереження за ходом проведення виборів у 5 одномандатних виборчих округах.