ua en ru

"Батьківщина" змістила з посад голів партійних організацій в Миколаєві та Запоріжжі

ВО "Батьківщина" на своєму з'їзді в Києві змістила з посад голів партійних організацій в Миколаєві та Запоріжжі. Про це заявив екс-голова Жовтневої районної обласної організації "Батьківщини" в Миколаєві Олег Кравець, передає кореспондент РБК-Україна.

"Мене зняли з посади, не давши навіть виступити на з'їзді. Таке рішення було прийнято у зв'язку з нібито розкольницькими діями даних керівників. Я не вважаю себе розкольником, заявляю про призупинення свого членства в "Батьківщині". Варто також враховувати, що в Миколаївській області своє членство в партії призупинило 20 тис. чоловік, - додав він.

Кравець підтвердив, що таке рішення пов'язане з призначенням головою обласного осередку Тараса Кременя: "Дане рішення приймалося без обговорення, а сам Кремінь на президентських виборах співпрацював з Партією регіонів".

Він також додав, що крім нього, у списку виключених однопартійців було ще дев'ять прізвищ. Яких саме - Кравець не уточнив.

"Мені не дали слова, оскільки керівництво вважає, що я розкольник, і на цьому етапі вношу дискорректив в роботу партійних організацій", - зазначив Кравець.