ua en ru

"Батьківщина" закликає ПР не голосуватиме за кандидатуру Клюєва на посаду прем'єра

"Батьківщина" закликає Партію регіонів не голосуватиме за кандидатуру глави Адміністрації Президента України Андрія Клюєва на посаду прем'єр-міністра країни.

"Батьківщина" закликає Партію регіонів не голосуватиме за кандидатуру глави Адміністрації Президента України Андрія Клюєва на посаду прем'єр-міністра країни. Про це йдеться у відкритому листі народних депутатів "Батьківщини".

"Як нам стало відомо, зараз, під тиском певних кіл сусідньої держави, Президентом України розглядається варіант призначити на посаду прем'єр-міністра, керівника адміністрації Президента Андрія Клюєва", - наголошується в документі.

Опозиція відзначає, що її інформацією, в процесі тиску на парламент активно приймають участь заступник секретаря РНБО Володимир Сівкович та лідер громадського руху "Український вибір" Віктор Медведчук.

"...Закликаємо вас (нардепів від ПР) проявити громадянську свідомість і ясно дати зрозуміти групі "яструбів" в оточенні Президента, що ніколи не підтримаєте курс на силове придушення народного протесту, не дасте згоди сформувати диктаторський уряд замість уряду народної довіри!", - йдеться в заяві.