ua en ru

"Батьківщина" не виключає застосування силових методів під час сесії Київради 11 липня

Голова Київської міської організації партії "Батьківщина", народний депутат Юрій Одарченко не виключає застосування силових методів при запланованій на завтра, 11 липня, сесії Київської міської ради. Про це повідомляє прес-служба партії.

"Наше завдання - не дати провести нелегітимну сесію нелегітимним депутатам. Для цього, у разі необхідності, ми готові до певних жорстких дій, як штурм для проходження в будівлю. Хоча, ми сподіваємося, що силами опозиційних народних депутатів, їх присутністю на мітингу і в переговорному процесі з секретарем Київради і депутатами, ми уникнемо непорозумінь, і все пройде мирно", - заявив Одарченко.

За його словами, завтра має пройти один з наймасовіших мітингів біля будівлі КМДА, участь у якому візьмуть народні депутати від опозиційних фракцій, активісти, представники громадських організацій.

"Наша мета - перешкодити проведенню сесії Київради та прийняття свідомо неправомірних рішень. Влада повинна зрозуміти, що керувати столицею України має законно народно обраний міський голова і обрані на місцевих виборах, шляхом особистого голосування депутати", - підкреслив Одарченко.