ua en ru

"Батьківщина" готова блокувати трибуну ВР до розпуску парламенту, - Бондаренко

Фракція "Батьківщина" у Верховній Раді має намір блокувати роботу парламенті і надалі для того, щоб звернути увагу громадськості на проблему з позбавленням мандата народного депутата через суд. Про це РБК-УКРАЇНА заявив народний депутат України Володимир Бондаренко.

"Ми будемо блокувати парламент, тому що парламент, який дозволяє фальсифікувати рішення одного з своїх комітетів, а голова парламенту - абсолютно безпідставно - підписувати сфальсифіковані рішення, не заслуговує, щоб він був в Україні. Його, очевидно, треба розпустити. А для того, щоб його розпустити, його потрібно заблокувати. Така діяльність парламенту не на користь паросткам демократизації суспільства, не на користь нашого руху в Європу. Вона свідомо відкидає нас в інші структури, в інший бік і так далі", - зазначив Бондаренко.

Він також заявив, що "всі опозиційні сили діють як одна.... І ми будемо блокувати роботу парламенту вдень, в робочий час, а якщо ПР захоче провести розблокування, то ми готові до цього і вони розуміють, сьогодні дуже добре, що фізично не зможуть".

Читайте також: ВАСУ позбавив Власенко депутатського мандата.