ua en ru

"Антонов" і ОАК не встигнуть підписати 27 жовтня весь пакет документів по СП, - джерело

Державний авіабудівний концерн "Антонов" і ВАТ "Об'єднана авіабудівна корпорація" (ОАК) 27 жовтня в Києві підпишуть угоди учасників - один з трьох документів, необхідний для створення спільного підприємства "ОАК-Антонов". Про це повідомило РБК-Україна джерело в Мінпромполітики.
25 жовтня уряд України вніс зміни до статуту концерну і дозволило йому брати участь в господарських товариствах за окремим рішенням Кабінету міністрів України за умови узгодження статутних документів Мінпромполітики та Фондом державного майна. Це дає можливість формувати СП з російською ОАК.
Кабмін також уповноважив міністра промислової політики Дмитра Колеснікова підписати протокол про внесення змін і доповнень до міжурядової угоди про співробітництво у сфері розробки, виробництва, поставок і експлуатації авіаційної техніки від 20 серпня 1997 р. Як повідомили в Мінпромполітики, мова йде про перелік продукції, що використовується при коопераційному виробництві техніки. Однак документ не встигнуть підписати 27 жовтня через незавершеність внутрішньодержавних процедур у Росії.