ua en ru

"Аеросвіт" планує часткове скорочення співробітників і перегляд маршрутної мережі

"Аеросвіт" планує часткове скорочення штату співробітників і перегляд маршрутної мережі. Про це повідомляє прес-служба компанії, посилаючись на програму реструктуризації "Аеросвіту".

Згідно з повідомленням, у листопаді 2012 р. після змін у керівництві "Аеросвіту" менеджменту було доручено підготувати програму реструктуризації діяльності авіакомпанії. Вона вже затверджена наглядовою радою компанії і доопрацьований з урахуванням рекомендацій членів спостережної ради.

Програмою передбачено значне скорочення операційних витрат "Аеросвіту" і його поступовий вихід із зони збитковості. Планується передати частину операцій на аутсорсинг, переглянути маршрутну мережу, внаслідок чого зміниться структура авіакомпанії.

"Крім цього, відбудеться її реорганізація і скорочення штату. З урахуванням запланованого скорочення персоналу, деякі співробітники авіакомпанії, у відповідності з національним трудовим законодавством, заздалегідь, ще в грудні, отримали попередження про звільнення", - відзначає "Аеросвіт".

Читайте також: Кабмін профінансує оренду літаків для повернення в Україну клієнтів "Аеросвіту", - Азаров.