ua en ru

"АероСвіт" з лютого призупиняє оперування на середньомагістральних і регіональних повітряних лініях

"АероСвіт" відповідно до програми реструктуризації діяльності компанії готує розклад далекомагістральних польотів на літній період навігації 2013 р. і поетапно починає продаж перевезень на трансконтинентальні рейси. Так, з лютого "​​АероСвіт" призупиняє власне оперування на середньомагістральних і регіональних повітряних лініях, повідомляє прес-служба компанії.

Компанія вже відкрила продаж авіаквитків на рейси Київ - Нью-Йорк - Київ на період з початку квітня поточного року. При цьому в квітні-травні планується виконання 4-х парних рейсів в тиждень з подальшим збільшенням частоти до щоденної в пік літнього сезону.

Дистрибуція перевезень Київ - Пекін - Київ і Київ - Бангкок - Київ буде відкритий відразу після затвердження графіку польотів по цих маршрутах.

До початку літнього сезону "АероСвіт" виконуватиме окремі рейси до Нью-Йорка, Пекіна і Бангкока з урахуванням завантаження і необхідності вивозу пасажирів.

Одночасно на лютий-березень поточного року намічена підготовка далекомагістрального флоту компанії до інтенсивної експлуатації в літній період, включаючи оновлення інтер'єру, переконфігурацию салону низки повітряних судів, завершення планових робіт по техобслуговуванню парку Boeing 767.

Читайте також: "АероСвіт" пропонує виділити йому стабілізаційний кредит через держбанки