ua en ru

"7-ий кілометр" може чекати нова спроба рейдерського захоплення, - джерело

Одеський ринок "7-й кілометр" у вівторок, 23 вересня, може чекати нова спроба рейдерського захоплення. Про це на правах анонімності повідомив один з підприємців ринку.

За його словами, про можливий силовий конфлікт підприємців попередили охоронні структури, що працюють на ринку.

"У серпні на нас вже намагалися захопити, але через шум в пресі рейдерам нічого зробити не вдалося, їх видворили з території ринку. Хоча тоді тут були і представники міського УВС, які в події не втручалася. Нас попередили, що 25 числа може бути нова спроба захопити адміністрацію. Ознаки цього є - в ЗМІ знову розпочалися "замовні" матеріали про власників ринку і суддів, які ведуть за нього справу", - розповів підприємець.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що отримати контроль над ринком зараз намагаються депутати Одеської обласної ради Денис Волошин і Віктор Добрянський.

Після засідання Верховного суду України по справі "7-го кілометра" 2 вересня Денис Волошин розповсюдив заяву про те, що суд прийняв рішення про зміну складу власників ринку і передав його у власність депутатів. Між тим, як пізніше стало відомо, Верховний суд лише повернув справу на повторний розгляд до Вищого господарського суду, який у червні прийняв спірне рішення за позовом Волошина.