ua en ru

Трамп вирішить, чи є закон про нові санкції проти РФ "найкращою угодою" для американців

Трамп вирішить, чи є закон про нові санкції проти РФ "найкращою угодою" для американців Фото: Дональд Трамп (facebook.com/POTUS)

У Білому домі уточнили позицію президента США щодо нових санкцій проти Росії

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп вивчить новий варіант законопроекту про додаткові санкції проти Росії і вирішить, чи є він "найкращою угодою" для американського народу. Про це повідомила в понеділок прес-секретар Білого дому Сара Сандерс, передає Reuters.

"Він вивчить цей законопроект і подивиться, яка в підсумку вийшла фінальна версія", - сказала Сандерс, відповідаючи на запитання журналістів, чи підтримує Трамп законопроект.

Нагадаємо, раніше, 23 липня, Сандерс повідомила, що президент США Дональд Трамп підтримує законопроект про нові санкції проти Російської Федерації в нинішньому вигляді.

"Адміністрація виступає на підтримку жорсткої позиції щодо Росії, особливо в тому, що стосується введення цих санкцій. Текст першій версії законопроекту був погано прописаний. Але нам вдалося попрацювати з Палатою представників і Сенатом, і адміністрація рада, що вдалося внести потрібні зміни. Ми підтримуємо законопроект у нинішньому вигляді", - зазначила тоді Сандерс.

При цьому вона не відповіла на запитання, чи підпише Трамп закон про нові санкції проти Росії.