ua en ru

У 2017 році контакт-центр "Рівнегазу" опрацював близько 480 звернень споживачів

У 2017 році контакт-центр "Рівнегазу" опрацював близько 480 звернень споживачів Фото: газ (vl.104.ua)

В чотири рази зросла популярність передачі показань за допомогою СМС-повідомлень

Впродовж 2017 року оператори контакт-центру ПАТ "Рівнегазу" опрацювали 483 тис. звернень від клієнтів. Це на 44% більше, ніж у 2016 році. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Близько 178 тис. питань стосувалась передачі показань лічильників, які споживачі зобов’язані передавати щомісяця. Найбільше клієнтів контактують з компанією телефоном. Контакт-центр компанії у 2017 році отримав 265 тис. дзвінків від споживачів Рівного та Рівненського району. В чотири рази зросла популярність передачі показань за допомогою СМС-повідомлень. У 2017 році споживачі скористалися цією послугою 163 834 тис. разів.

"Ряд розроблених компанією електронних сервісів допомагає споживачам газу отримати відповіді на свої питання дистанційно. Таку можливість надає, наприклад, "особистий кабінет" на сайті 104.ua, за допомогою якого можна проаналізувати дані за власним особовим рахунком та здійснити онлайн-оплату за газ", - говорить начальник управління клієнтського сервісу ПАТ "Рівнегаз" Володимир Новосад. – З метою підвищення якості обслуговування ми продовжуємо працювати над створенням нових зручних послуг".

Для зручності клієнтів та економії їх часу у 2017 році ПАТ "Рівнегаз" розробило ще два додаткових сервіси. За допомогою функції "Callback" у "Особистому кабінеті" можна замовити зворотний дзвінок від оператора контакт-центру. Окрім цього, споживачі мають можливість оперативно перевірити поточний баланс за особовим рахунком, відправивши СМС на короткий номер 7104.

Окрім цього, близько 30 тис. разів клієнти "Рівнегазу" повідомили дані приладів обліку газу через голосове меню IVR, а більше п’яти тисяч споживачів передали показання електронною поштою. За консультаціями щодо надання послуг з газопостачання через "Особистий кабінет" клієнти компанії близько чотирьох тисяч разів.