ua en ru

"1000 раз": відбулася прем'єра нового кліпу Арсена Мірзояна

"1000 раз": відбулася прем'єра нового кліпу Арсена Мірзояна Колаж РБК-Україна

В відеокліп увійшли кадри з однойменної короткометражної кінострічки

Кожен з нас стикався з питаннями, на які або складно знайти відповідь, або практично неможливо: "Хто я? Що я роблю саме в цьому місті, в цій країні? Навіщо я потрібен і кому? Який мій шлях і куди він приведе?" Відповіді спробували знайти співак Арсен Мірзоян і режисер Олег Борщевський в новій роботі під назвою "1000 раз".

Творчі люди настільки надихнулися, що відзняли і кліп, і навіть короткометражний фільм.

"1000 раз": відбулася прем'єра нового кліпу Арсена Мірзояна

Постер фільму "1000 раз" (прес-служба артиста)

У найближчому майбутньому фільм відправлять на кілька незалежних українських та зарубіжних кінофестивалів, тож в Інтернет його викладати не планують. А поки що артист і режисер представляють музичне відео, яке було взято за основу фільму.

"У нас вийшла філософська притча про пошук справжніх цінностей. Ідея виникла як відгук на вічні питання про правильність життєвого шляху і пошуку сенсу існування людини. Головний герой риє яму в пошуках скарбу, але чи зупиниться він, коли знайде його?" - коментує головну ідею Борщевський.

Відео: YouTube/Арсен Мірзоян_OFFICIAL

Зйомки відео проходили під Києвом і зайняли один день, а пост-продакшн тривав місяць. Всього над створенням працювало 30 осіб. За словами Борщевського, найбільше зі знімальної команди дісталося саме Мірзояну.

"Арсену доводилося копати до кінця зйомок, але він зберігав сили і ентузіазм - риси справжнього професіонала", - сказав він.

Сам Мірзоян на тимчасову роботу актором не скаржиться і заради мистецтва готовий йти і не на такі жертви.

Нагадаємо, LITE зібрав для вас топ кращих вітчизняних музичних новинок вересня, які порадують і обов'язково піднімуть вам настрій.

Відео: РБК-Україна