Експерти назвали найбезпечніший спосіб розморожування продуктів

Ілюстративне фото (pxhere.com)
Ілюстративне фото (pxhere.com)

Фахівці розповіли, як зберегти всі корисні властивості заморожених продуктів

Вчені провели дослідження і знайшли найбезпечніший спосіб розморожування продуктів. Про це пише 7 Med News.

Після проведеного глобального дослідження, вчені Технічного дослідницького університету шведського міста Гетеборг повідомили, що найбезпечніший вид розморожування продуктів – це потримати їх в холодній воді. Цей метод досить поширений, так як при відтаванні у холодній воді продукти не втрачають свої корисні властивості.

Вчені відзначили, що спосіб розморожування продукту має величезне значення у збереження його смаку. Чим швидше продукт розморожується, тим менше продукти втрачають корисних властивостей. Крім того, після такого розморожування смак продукту залишається більш насиченим.

Вода на відміну від теплого повітря, має більш високу теплопровідність, тому кристали льоду тануть набагато швидше.

Раніше вважалося, що продукти потрібно розморожувати в кімнатній температурі або перекладати з морозилки в холодильник. Однак шведи рекомендують опускати продукти у воду, попередньо упакувавши їх у пакет.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що медики провели нове дослідження і з'ясували, яка щотижнева доза вина не буде шкодити організму людини.

А також писали про те, що Аніта Луценко показала ефективні вправи для гарних рук і стрункої талії.

Відео: РБК-Україна

On Top
Продовжуючи переглядати www.rbc.ua, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся з Політикою конфіденційності
Пропустити Погоджуюся