Лікарі розповіли, яке м'ясо є найкориснішим, адже його харчова цінність найвища серед інших видів м'ясної продукції.
Про це повідомила доктор Люсія Гарсіа, пише Quora.
За словами медика, мова йде про яловичину.
Яловичина - це м'ясо з високим вмістом білка, низьким вмістом жиру і низьким вмістом холестерину. Дієтологи вважають, що за харчовою цінністю яловичина займає перше місце серед усіх видів м'яса.
У 100 грамах яловичини міститься близько 25 грамів білка. Яловичий протеїн - це високоякісний білок зі співвідношенням амінокислот, яких потребує наш організм.
Яловичий білок має набагато більш високу швидкість засвоєння і використання, ніж інші види м'яса. Він може доповнити харчування людського організму, підвищити імунітет і опірність, а також уникнути ризику різних захворювань.
Так, вміст жиру і холестерину в яловичині приблизно на 10% нижче, ніж у свинині і баранині, що дуже підходить для людей з високим рівнем холестерину.
Яловичина має набагато більш високий вміст креатину, ніж інші види м'яса, а креатин особливо ефективний для нарощування м'язової маси і поліпшення інтелекту.
Крім того, в яловичині також містяться необхідні організму мікроелементи, такі як калій, цинк, магній, залізо та інші, а також вітаміни групи В, в тому числі ніацин, Вітамін В1 і рибофлавін.
Раніше лікар розповіла, чи можна вживати сиру цибулю, і що буде, якщо робити це часто.
Всі оперативні і тільки перевірені новини без російської пропаганди і фейків - в групах РБК-Україна в Telegram і Viber. Приєднуйся!
Перемога буде за нами! Слава Україні!