ua en ru

Шальке - Галатасарай: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів

Автор: RBC.UA
Трилер в Гельзенкірхені завершився перемогою гостей 2:3, яка вивела в наступний етап Галатасарай. Шальке відкрило рахунок, але пропустило ще в першому таймі два голи від турків. У другій половині Шальке зміг відігратися, але на більше їх не вистачило. А на останніх секундах пропустило ще один гол.

Трилер в Гельзенкірхені завершився перемогою гостей 2:3, яка вивела в наступний етап Галатасарай. Шальке відкрило рахунок, але пропустило ще в першому таймі два голи від турків. У другій половині Шальке зміг відігратися, але на більше їх не вистачило. А на останніх секундах пропустило ще один гол.

Читайте також: Ліга Чемпіонів: "Мілан" впевнено обіграв "Барселону", а "Галатасарай" і "Шальке" зіграли внічию

12 березня, 21:45
Гільзенкірхен, "Фельтинс-Арена"
Шальке - Галатасарай, 2:3 (перший матч 1:1)
Гол:
Нойштедер, 17, Бастос, 63 - Алтинотоп, 37, Йилмаз, 42, Умут, 90+5
Шальке: Хільдебранд, Хеведес, Утіда, Матіп, Колашинац, Бастос, Хегер, Дракслер, Нойштедтер, Фарфан, Пуккі
Галатасарай: Муслера, Нункеу, Семіх Кайя, Ебуе, Хаміт Алтинтоп, Сельчук Інан, Мело, Рієра, Снейдер, Дрогба, Бурак Йилмаз

Все! Кінець цього суперматчу!

Шальке - Галатасарай: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів90+5 хв. Галатасарай у чвертьфіналі Ліги Чемпіонів! Контратака три в три завершилася виходом один на один Умута, який зумів переграти воротаря Шальке.

90 хв. Могли турки зняти всі питання в матчі. Їх контратака завершилася тим, що Алтинтоп виявився з м'ячем на лівому фланзі. Хаміт віддав хороший пас на Убута, який не зміг пробити повз Хильбенбанда. Та ще й офсайд суддя свиснув.

Шальке - Галатасарай: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів86 хв. У Шальке замість Пуккі з'явився Обасі. А у Галатасарая Йилмаза змінив Убут.

Шальке - Галатасарай: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів85 хв. Дрогба грубим підкатом сзаду зірвав атаку Шальке.

82 хв. Шальке знову закручує свої комбінації навколо штрафної Галатасарая. Турки вже просто відбиваються, розраховуючи на нічию.

Шальке - Галатасарай: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів78 хв. А бідолаха Кайя ще і п'ятою по виску получив від Дракслера. На носилках забирають захисника. Змінює його Терім на Ханзана.

77 хв. Дракслер ураганом пройшов по лівому флангу, уклавши по ходу на газон Кайя, увійшов до штрафної і віддавав пас на Пуккі. Але Муслера вчасно вийшов з воріт і зумів перехопити м'яч.

74 хв. Фарфан сильно приклався по м'ячу по центру воріт з-за штрафної. Але м'яч влучив трохи нижче живота Нункеу, який довго лежить на землі.

Шальке - Галатасарай: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів70 хв. Снайдер залишає поле. Замість нього з'являється марокканець Амробат.

66 хв. Дракслер міг виводити Шальке у наступний етап. Після класної комбінації, яка пройшла по лівому флангу, він сильно пробив по воротах турків, але Муслера продемонстрував свою майстерність.

Шальке - Галатасарай: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів63 хв. Шальке зрівнює рахунок! Спочатку Хегер пробив по центру воріт з лінії штрафного у поперечину. М'яч відлетів на Пуккі, який пішов на голкіпера, врізався в нього. Від воротаря м'яч відлетів до Учиди, який віддав пас на Бастоса, який переправив м'яч в порожні ворота.

60 хв. Шальке продовжує облогу штрафної Галатасарая. Поки німці дуже мудрують у своїх комбінаціях. Часто, в той момент, коли можна пробити, вони продовжують розігрувати.

56 хв. Відповідь Шальке. Пуккі зумів прийняти м'яч в штрафній, обійти суперника і пробити. Муслера відбив.

53 хв. Контратака у виконанні Дрогба, Снайдера і Йилмаза завершилася небезпечним ударом останнього з лінії штрафної, з яким впорався воротар Шальке.

50 хв. Наскільки слабо виглядав Сарай, коли треба було відіграватися, настільки класно вони грають від оборони. Захист досить впевнено читає дії суперника, а центр поля чітко і головне довго розігрує м'яч, чим заспокоює гру.

Шальке - Галатасарай: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів46 хв. Заміна у Шальке. Автор голу Роман Нойштедер залишив поле, а замість нього з'явився Фухс.

Другий тайм у Гельзенкірхені. Шальке дуже треба атакувати

А в іншому матчі сьогоднішнього вечора Барселона вже в першому таймі відіграла 2 м'ячі у Мілана і в неї є ще 45 хвилин, щоб переломити хід протистояння на свою користь.

Перерва у нас. Відпочиваємо 15 хвилин

45+1 хв. Бастос зумів зльоту пробити з центру штрафної після кидання ауту. Муслера насилу, але забрав м'яч.

Шальке - Галатасарай: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів42 хв. Йилмаз виводить Галатасарай вперед! Йилмаз зумів у боротьбі з Хеведессом вибороти м'яч, посланий пасом з центру поля. Форвард випередив і голкіпера, через якого він легким торканням перекинув м'яч.

41 хв. А ось вже результат змушує німців атакувати. А туркам явно простіше грати від оборони. Набагато спокійніше вони виглядають зараз.

Шальке - Галатасарай: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів37 хв. Ну нічого собі! Хаміт Алтинтоп забив просто приголомшливий гол. Метрів з 35 півзахисник пробив точно під праву штангу, від якої м'яч влетів кулею у ворота.

35 хв. Снайдер сильно пробив з лінії штрафної після пасу Ебуе. Недокрутив гравець збірної Голландії у ворота.

34 хв. Турки практично всією командиою перейшли на половину поля суперника. Шальке, у відповідь, практично всією командою стоїть у своєї штрафної. Але рідкісні контратаки німців виглядають дуже небезпечно, оскільки, захист Галатасарая просто не встигає за швидкісними флангами Шальке.

29 хв. Хедер знову грубо підкотився під Дрогба в центрі поля. Суддя пошкодував захисника Шальке, інакше він міг залишити свою команду в меншості.

25 хв. Снайдер виконав непоганий штрафний з лівого флангу, але захисники зуміли вибити м'яч, а удар з лінії штрафної від Алтинтопа пройшов значно вище воріт.

21 хв. Галатасарай намагається відразу перейти в атаку, але турки виглядають трохи пригнобленими несподіваним голом.

Шальке - Галатасарай: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів17 хв. Шальке взяв і відкрив рахунок! Та ще й "українець" Нойштедер! Німці розіграли кутовий, м'яч застряг в центрі штрафної, звідки Роман його сильним ударом відправив у сітку воріт!

Шальке - Галатасарай: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів14 хв. Хегер отримав першу жовту картку в матчі.

13 хв. Ще один момент біля воріт Шальке. Сельчук зумів пройти по лівому краю штрафного і з гострого кута пробив по воротах. Знову довелося показувати себе воротареві німців.

10 хв. Розігналася гра. Центр поля швидко проходить під ногами гравців обох команд. Німці намагаються пасом вивести кого-небудь з своїх на ударну позицію, а турки використовують довгий пас Йилмаза. Поки обидві тактики не працюють.

6 хв. А це вже момент! Дрогба отримав м'яч на лінії штрафного, хитнув Учиду і з лівої сильно пробив по воротах. Але Хільдебранд зміг зреагувати і відбив м'яч.

3 хв. Під спів трибун Шальке пішов в атаку. Але турки досить спокійно стримують нападки суперника. І самі досить швидко переходять центр поля.

Почався матч

Цікаво, що в підтрибунному приміщенні гравці Шальке вже вишикувалися і з серйозними обличчями чекають сигналу від рефері, щоб вийти на поле. А ось турки виглядають дуже веселими - обіймаються, спілкуються, жартують з дітьми, які їх будуть супроводжувати.

Нас чекає по справжньому непередбачуваний матч. Німці грають удома. Але і уболівальників Галатасарая сьогодні буде достатньо. Всім відомо, що в Німеччині проживає велика кількість громадян турецького походження.

Добрий вечір, дорогі друзі. Наш сайт починає онлайн трансляцію матчу Шальке - Галатасарай.