ua en ru

Італія - Бразилія: Стенограма матчу Кубка Конфедерацій

Автор: RBC.UA
Італія і Бразилія розіграли перше місце в групі А. Господарі турніру бразильці у феєричному матчі обіграли команду Італії. Нудний перший тайм змінився справжнім голепадом у другій половині зустрічі. Атака пентакампеонів вражає, але от захист випробування сильним суперником не пройшов. Моментів у Скуадри Адзурри було достатньо. У півфіналі на Італію чекає зустріч з Іспанією - випробування не з легких. А ось бразильці швидше за все зіграють з Уругваєм. Завтра все визначиться в групі В.

Італія і Бразилія розіграли перше місце в групі А. Господарі турніру бразильці у феєричному матчі обіграли команду Італії. Нудний перший тайм змінився справжнім голепадом у другій половині зустрічі. Атака пентакампеонів вражає, але от захист випробування сильним суперником не пройшов. Моментів у Скуадри Адзурри було достатньо. У півфіналі на Італію чекає зустріч з Іспанією - випробування не з легких. А ось бразильці швидше за все зіграють з Уругваєм. Завтра все визначиться в групі В.

22 червня, 22:00
Сальвадор, "Фонте Нова"

Італія - Бразилія, 2:4 (Джакерріні, 51, К'єлліні, 70 - Данте, 45+1, Неймар, 55, Фред, 66, Фред, 88)

90+2. Все, звучить фінальний свисток Ірматова. Феєричний другий тайм у Сальвадорі ми спостерігали сьогодні.

Італія - Бразилія: Стенограма матчу Кубка Конфедерацій88 хв. Добиває Бразилія суперника. Контратака чарівників, молодий Бернард викотив як на блюдечку м'яч Марсело. Той пробив, але Буффон врятував. Ось тільки знову Джіджі відбив перед собою, де чергував Фред. Дубль форварда пентакампеонів. Гра зроблена.

85 хв. Сіли бразильці на свою половину. Італія контролює м'яч, але без загострень.

81 хв. Марсело потоптався по Маджо на лівому фланзі бразильців. Розіграли штрафний італійці, а Балотеллі трохи не потрапив в ствір воріт.

79 хв. Поперечина рятує Бразилію! Маджо після подачі кутового пробив з такою силою, що ворота затряслися. Жуліо Сезар тільки спостерігав.

Італія - Бразилія: Стенограма матчу Кубка Конфедерацій76 хв. Халк йде, Фернандо виходить. Опорник замість флангового. Сколарі хоче остудити запал італійців.

73 хв. Ель Шаараві невдало пробив головою після подачі Маджо.

Італія - Бразилія: Стенограма матчу Кубка Конфедерацій71 хв. Посилює атаку Пранделлі. Стефан Ель-Шаараві з'являється на полі. Змінює він Алессандро Дьяманті.

Італія - Бразилія: Стенограма матчу Кубка Конфедерацій70 хв. Гооол! Італія таки не здається. Подача кутового, пас у центр штрафної, де боролися 6-7 осіб. Але м'яч відскочив до неприкритого К'єлліні, який технічно поклав сферу у дальній кут воріт. Ось це другий тайм!

Італія - Бразилія: Стенограма матчу Кубка Конфедерацій68 хв. Неймар зробив свою справу, Неймар може йти відпочивати. Бернард буде грати замість нього. Ще один талант отримав шанс проявити себе.

Італія - Бразилія: Стенограма матчу Кубка Конфедерацій66 хв. Ще один гол забиває Бразилія! Фред продавив К'єлліні в центрі і пробив Буффона. Дуже ефектно виглядав епізод.

61 хв. Який удар від Балотеллі! Пробив Маріо штрафний метрів з 35, так як пробив - прямо в дев'ятку воріт Жуліо Сезара. Але воротар витягнув. Відмінна гра пішла.

57 хв. Ох і початок другого тайму! Після нудної першої половини важко було повірити, що почнуться такі пристрасті. Італійці виглядають трохи ошелешеними, але вони ще пободаются. Є чуття, що це не останній гол у матчі.

Італія - Бразилія: Стенограма матчу Кубка Конфедерацій55 хв. Ой-Ой-ой!!! Що ж творить Неймар! Небезпечний штрафний на лінії штрафного майданчика" італійців. Неймар поклав шикарну банку в дальній кут воріт Буффона. Краса.

Італія - Бразилія: Стенограма матчу Кубка Конфедерацій51 хв. ГООООЛ!!! Рахунок рівний. Обрізка бразильців на половині поля Італії, пас на Джакерріні, який праворуч сильним ударом пробив Жуліо Сезара.

48 хв. Изадили пальнув Кандрева - неточно.

46 хв. Розпочався другий тайм з атак Бразилії. Але Буффон взяв удар Неймара.

Перерва у матчі. Перший тайм більше запам'ятався травмами, ніж осмисленим футболом. Але навіть і в такій ситуації Бразилія змогла забити. Це вже шостий гол чарівників на турнірі. Якщо Італія не почне загострювати гру, ловити їй сьогодні нічого.

Італія - Бразилія: Стенограма матчу Кубка Конфедерацій45+1 хв. ГООЛ!!! Штрафний зліва подали бразильці на дальню штангу. Перший удар Фреда Буффон відбив перед собою, а Данте добив. Класика від Бразилії. Можна далі катати м'яч. А у Італії цілий тайм попереду.

Італія - Бразилія: Стенограма матчу Кубка Конфедерацій44 хв. Луїс Густаво заробив жовту картку. Притримав суперника за горло.

43 хв. Італія захищається удев'ятьох у своїй штрафній. Не дарма Оскар розводить руками, кажучи, що віддавати нікуди. Бити здалеку поки не виходить. Через це і моментів у матчі немає.

41 хв. П'ять кутових вже подали бразильці. Толку поки що 0,0.

Італія - Бразилія: Стенограма матчу Кубка Конфедерацій40 хв. Чергова жовта. Маркізіо відзначився.

36 хв. Ернанес вирізав м'яч з лівого флангу, але удар Халка захисник перевів м'яч на кутовий.

Італія - Бразилія: Стенограма матчу Кубка Конфедерацій33 хв. Та що ж таке сьогодні відбувається! Ламається ще один гравець - тепер у Бразилії. Давид Луїс потягнув м'яз і замінився на Данте. Так, травм сьогодні більше, ніж футболу.

32 хв. Штрафний Марсело подав, і вже другий раз три італійських захисники завадили один одному вибити м'яч. Але інший італійський гравець заблокував удар Давіда Луїса.

Італія - Бразилія: Стенограма матчу Кубка Конфедерацій30 хв. Не зміг продовжити гру Абате після зіткнення з Неймаром. Друга вимушена заміна у італійців. Вийшов Крістіан Маджо.

Італія - Бразилія: Стенограма матчу Кубка Конфедерацій29 хв. Неймар зробив накладку Абате і отримав заслужений гірчичник.

Італія - Бразилія: Стенограма матчу Кубка Конфедерацій26 хв. А ось і перша заміна. Монтоліво залишив поле, швидше за все, з-за травми. Вийшов Джакерріні.

24 хв. Розкрили оборону Італії швидкі бразильці. Неймар отримав гострий пас на фланзі, пройшов і пробив. Не потрапив у ствір трішки. А міг і пас Фреду віддати.

21 хв. Обікрали Монтоліво у штрафному італійців, однак Фред опинився в офсайді. А міг бути дуже небезпечний момент.

19 хв. Бразильці свою класику показують. Доходять до штрафної починають грати там п'ятами. Але ударів немає! Ефектно, але неефективно.

16 хв. Маркізіо пройшов по лівому флангу, прострілив, але Давид Луїс завадив Балотеллі забити.

13 хв. Демонструють команди, за рахунок чого мають намір домогтися успіху в цьому матчі - швидкісні забіги по флангах. У бразильців тут грають швидкі Халк і Неймар. Однак не можемо сказати, що вони мають перевагу над захисниками збірної Італії.

9 хв. Вирівнялась гра. Бразильці навіть фолити почали частіше. Швидкості пристойні, але нічого путнього у суперників не виходить.

Італія - Бразилія: Стенограма матчу Кубка Конфедерацій8 хв. Давид Луїс ззаду вдарив по ногах Балотеллі. Перша жовта картка в матчі.

6 хв. італійці Заробили перший кутовий. До удару справа не дійшла після подачі Кандреви.

3 хв. Зім'яли бразильці суперника на перших хвилинах. Не дають м'яча збірній Італії.

1 хв. Відразу ж помилилися італійці біля своїх воріт, потім ще раз, а потім ще раз. Три рази за першу хвилину. Але Халк не зміг забити Буффону. Ох, гарячий початок для італійців.

1 хв. Звучить стартовий свисток Равшана Ірматова. Суперматч розпочався!

Звучать гімни країн. Все у нас готове до початку поєдинку.

Склади команд:

Італія: Буффон, Абате, Бонуччі, К'єлліні, Де Шильо, Аквілані, Монтоліво, Маркізіо, Кандрева, Дьяманті, Балотеллі

Бразилія: Жуліо Сезар, Дані Алвеш, Тьяго Сілва, Давид Луїс, Марсело, Луїс Густаво, Ернанес, Оскар, Халк, Фред, Неймар