ua en ru

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України

Автор: RBC.UA
Дніпро вийшов вперед після помилки воротаря Шахтаря Каніболоцького, але в другому таймі Срна реалізував пенальті. Більше голів команди не забили.

Дніпро вийшов вперед після помилки воротаря Шахтаря Каніболоцького, але в другому таймі Срна реалізував пенальті. Більше голів команди не забили.

Читайте також: "Динамо" несподівано розгромило "Зорю"

21 квітня, 19:30
Дніпропетровськ, "Дніпро-Арена"
Дніпро - Шахтар, 1:1
Гол:
Матеус, 14 - Срна, 62 (з пен.)
Дніпро: Лаштувка, Кравченко, Мандзюк, Коноплянка, Чеберячко, Стринич, Зозуля, Дуглас, Ротань, Федецький, Матеус
Шахтар: Каніболоцький, Срна, Ракицький, Кучер, Шевчук, Степаненко, Фернандіньо, Мхітарян, Едуардо, Тейшейра, Адріано

Все. Кінець матчу.

90+3 хв. Каніболоцький невдало зіграв на виході після подачі зліва від Коноплянки. Але повторний пас від Кулакова вибив Срна головою за лінію поля.

90 хв. Коноплянка пройшов по лівому флангу кількох суперників, але в останній момент Фернандиньо зумів заблокувати небезпечний простріл вінгера Дніпра.

86 хв. Серія кутових біля воріт Дніпра ні до чого не призвела. Захист господарів впорався з подачами і прострілами гірників.

82 хв. Тепер вже Дніпро виглядає більш активно на полі. Кравченко пробив після несильного виносу головою від Кучера. М'ячу не вистачило зовсім трохи, щоб влетів у ворота.

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України78 хв. Заміна у Дніпра. Селезньов поміняв у грі Зозулю.

74 хв. Стринич ліктем ударив по обличчю Косту. Бразилець увалился на газон, а захищати партнера прибіг Фернандіньо, у котрого вже є жовта картка. Може "домовитися" до видалення півзахисник.

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України70 хв. Дуглас Коста поміняв на полі Тейшейру.

69 хв. Трохи заспокоїлася гра. Шахтар більше володіє м'ячем, але гостроти не створює.

65 хв. Мхітарян, перебуваючи всередині штрафної, прострілював уздовж воріт, але ніхто з партнерів до м'яча не дістався.

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України62 хв. Стринич звалив у власній штрафній Фернандіньо. До м'яча підійшов Срна і розвів м'яч і воротаря по різних кутах.

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України56 хв. Подвійна заміна у Шахтаря. Тайсон вийшов замість Едуардо, а замість Шевчука з'явився Рац.

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України55 хв. Жовтокарточний фестиваль зараз на полі. Тепер Срна відзначився.

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України53 хв. Коноплянка - прямо прокляття для гірників. Тепер за фол проти нього жовту картку отримав Фернандіньо.

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України49 хв. Денис Кулаков поміняв на полі Руслана Ротаня.

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України48 хв. Кучер не за правилами зупинив Зозулю у контратаці Дніпра.

Другий тайм у Дніпропетровську.

Перерва.

44 хв. Коноплянка виводив Матеуса на вільний простір перед воротами. Бразилець зумів увійти в штрафну, де він впав у боротьбі з Мхитаряном. Пенальті суддя не поставив.

40 хв. Ротань шипами в'їхав в ногу Мхитаряна. Вірменин встати не може поки що. Потрібна йому допомога лікарів.

37 хв. Мандзюк заробив небезпечний штрафний біля воріт суперника. До м'яча підійшов Коноплянка і подав. М'яч летів на дальню штангу, але ніхто з гравців Дніпра не зміг дістатись до м'яча.

33 хв. Мало що виходить у Шахтаря в атаці. Забрати м'яч і покатати його між собою в захисті можуть, а от на половині поля Дніпра все у владі господарів поля.

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України29 хв. І тут же, Шевчук звалив на газон Федецького. Багато фолів зараз у грі.

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України28 хв. Кравченко грубо підкотився в центрі поля під Едуардо.

24 хв. Фернандіньо хорошим пасом вивів Тейшейру один на один по правому краю штрафного. Але бразилець свою дуель чеху програв.

22 хв. Завелися гірники. Прискорилися і обороні Дніпра зараз дуже складно. Але поки, Дуглас і Мандзюк стоять стіною перед грізною атакою Шахтаря.

18 хв. Міг Шахтар зрівняти рахунок після подачі Срни з лівого флангу. М'яч полетів на ближню штангу, звідки Кучер спробував п'ятою змінити траєкторію польоту м'яча, але Лаштувка впорався з ударом.

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України14 хв. Що творить Каніболоцький!!! Він вирішив, що зможе обвести прибiжавшого Матеуса, який запрессиноговав кіпера і в підкаті вкотив м'яч у ворота горе-воротаря.

13 хв. А тепер вже Шахтар злегка втиснув суперника до своїх воріт і постійно створює небезпеку з флангів. По черзі Едуардо, Мхітарян і Срна небезпечно прострілювали зі своїх флангів, але захист Дніпра справляється.

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України9 хв. Матеус перехопив пас в центрі поля і пройшов Ракицького. Ярославу нічого не залишалося, окрім як звалити бразильця.

6 хв. Шахтар виглядає злегка спантеличеним від натиску господарів. Настільки, що захист гірників дозволив Федецькому увійти в штрафну по правому краю і пробити в руки голкіпера.

3 хв. Дніпро активніше почав матч. Більше дніпряни володіють м'ячем, але поки до воріт Каніболоцького вони не доходять.

Команди на полі. Гра почалася!

Добрий вечір, дорогі друзі. Ми починаємо онлайн трансляцію матчу Дніпро - Шахтар.