ua en ru

Баварія - Арсенал: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів

Автор: RBC.UA
Сценарій цього матчу був просто приголомшливим - Арсенал зумів двічі забити у ворота Нойєра. Але треба було забивати тричі. Так що, Баварія пройшла в чвертьфінал.

Сценарій цього матчу був просто приголомшливим - Арсенал зумів двічі забити у ворота Нойєра. Але треба було забивати тричі. Так що, Баварія пройшла в чвертьфінал.

Читайте також: Ліга Чемпіонів: "Баварія" розібралася з "Арсеналом", а "Порту" переграв "Малагу"

13 березня, 21:45
Мюнхен, Альянс Арена
Баварія - Арсенал, 0:2 (перший матч 3:1)
Гол: Жиру, 3, Кошельни, 86
Баварія: Нойер, Лам, ван Буйтен, Данте, Алаба, Луїс Густаво, Хаві Мартінес, Мюллер, Кроос, Роббен, Манджукич
Арсенал: Фабіанскі, Дженкинсон, Мертезакер, Косельни, Гіббс, Артета, Ремсі, Росіцкі, Уолкотт, Касорла, Жиру

Ех... Арсенал-Арсенал... Неймовірний кінець.

Баварія - Арсенал: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів90 хв. Гомес в центрі поля сфолив на Росіцкі. Артета подав у штрафну, але м'яч перелетів всіх.

Баварія - Арсенал: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів86 хв. Оце так! Арсенал забиває другий гол! Касорла подав кутовий і Кошельни головою пробив в ближній кут.

Баварія - Арсенал: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів83 хв. Мартінес ногою в повітрі в'їхав в живіт Росіцкі.

Баварія - Арсенал: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів80 хв. Українець Тимощук з'явився на полі. Замість Тоні Крооса він з'явився на полі.

79 хв. А ось зараз просто диво врятувало Баварію. Жервіньо і Касорла розіграли м'яч. Бразилець виявився з м'ячем в штрафній, пройшов захисника і проштовхнув м'яч у дальній кут. Але м'яч зрадницьки прокотився повз.

77 хв. Знову Жиру зміг прийняти в штрафній Баварії м'яч після прострілу з флангу. Але захисник зумів відтіснити француза від м'яча.

Баварія - Арсенал: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів73 хв. А у Баварії вийшов Маріо Гомес. Замість Манджукича.

Баварія - Арсенал: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів72 хв. Замість Ремзі і Уолкота вийшли Жервіньо і Окслейнд-Чемберленд.

71 хв. Арсенал дуже намагається щось створити біля воріт Баварії. Але чи сил, чи креативу не вистачає канонірам.

67 хв. Мюллер відправив у забіг один на один Роббена. Голландець сильно пробив, але Фабіанскі встиг виставити руки і врятувати свою команду.

Баварія - Арсенал: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів63 хв. Роббена без фолу зупинити не можна. Росицки зрубив голландця в центрі поля.

61 хв. Арсенал заробив небезпечний штрафний на правому фланзі. Касорла сильно пробив, але м'яч застряг серед гравців, стоявших в стінці.

Баварія - Арсенал: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів57 хв. Лам зрубив Касорлу в центрі поля.

56 хв. Суддя зупинив вихід Уолкота один на один свистком. На думку судді - офсайд. Але положення поза грою, як раз, і не було.

52 хв. Продовжує зрузити Арсенал Баварія дальніми ударами і навісами. Поки каноніри тримаються.

48 хв. З свистка німці підвищили темп і насіли на ворота Фабіанскі. Справа дійшла до дальніх ударів Роббена і Крооса, які обидва були небезпечними, але обидва пройшли повз воріт.

Продовжуємо нашу трансляцію.

Перерва в нашому матчі.

Баварія - Арсенал: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів44 хв. Гіббз зробив Роббену підкат ззаду. За це суддя нагородив каноніра гірчичником.

42 хв. А Арсенал знову взявся за своє розігрування м'яча. Дуже точно і лаконічно. Не лізуть вперед, але і не в порожню катають м'яч. Чекають, коли хтось зі своїх знайде місце для розгону.

38 хв. Якимись футбольними снобами виглядає Баварія. Занадто складні комбінації вигадують вони в атаці. Проблема в тому, що не всі гравці розуміють подальші дії партнерів.

34 хв. Кроос подав зі штрафного з лівого флангу. М'яч летів прямо на голову біжавшого до дальньої штанги Томаса Мюллера, але захисники Арсеналу в останній момент вибили м'яч на кутовий.

30 хв. Томас Мюллер зумів прийняти м'яч у штрафній, відбитий Фабіанскі, зробив кілька кроків і пробив з гострого кута. Польський голкіпер знову продемонстрував себе.

26 хв. А ось Тоні Кроосу давати не можна бити. З лінії штрафної він пробив, але Фабіанскі накрив тілом м'яч.

22 хв. А зараз каноніри включили пресинг на половині поля Баварії. І він приносить свої плоди - м'яч опиняється в ногах у Росіцкі, але на його пас Уолкот не зреагував вчасно.

18 хв. Арсенал, як тільки отримує м'яч, дуже повільно катає його в центрі поля. Виманюють таким чином на себе каноніри суперників. Намагаються домогтися простору. Але німці строго тримають лінію і чекають помилок Арсеналу.

14 хв. Продовжує Баварія нагнітати обстановку навколо штрафної Арсеналу. Але чогось постійно не вистачає німцям - то пасу, то удару.

10 хв. Після подачі кутового м'яч опинився на нозі Луїса Густаво, який пробив з лінії штрафної. Трохи вище воріт.

7 хв. За стартовий відрізок каноніри встигли вже кілька разів спіймати форвардів Баварії в оффсайдну пастку. Поки Арсенал дуже дивує.

Баварія - Арсенал: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів3 хв. ГОЛ! Арсенал виходить вперед! Нічого собі! Росіцкі віддав м'яч в штрафну на Уолкота, який пройшов і прострілив на дальню штангу, звідки Жиру вколотив м'яч у сітку воріт.

3 хв. Більш агресивно почала матч Баварія. Але Арсенал заспокоює суперника довгим розіграшем м'яча в центрі поля.

Почався матч у Мюнхені!

Добрий вечір, дорогі вболівальники. Ми починаємо трансляцію матчу Баварія - Арсенал.