ua en ru

Барселона - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів

Автор: RBC.UA
Каталонці знову нічого не змогли протиставити могутньій "Баварії". І знову були розгромлені. Тільки тепер в три м'ячі і на своєму полі.

Каталонці знову нічого не змогли протиставити могутньій "Баварії". І знову були розгромлені. Тільки тепер в три м'ячі і на своєму полі.

Читайте також: Барселона - Баварія: Анонс матчу півфіналу Ліги Чемпіонів

1 травня, 21:45
Барселона "Камп Ноу"
Барселона - Баварія 0:3 (перший матч 0:4)
Гол:
Роббен, 48, Піке, 72 (аг), Мюллер, 75
Барселона: Вальдес, Алвеш, Піке, Бартра, Адріано, Фабрегас, Хаві, Іньєста, Сонг, Вілья, Педро
Баварія: Нойер, ван Бюйтен, Боатенг, Лам, Рібері, Мартінес, Роббен, Мюллер, Алаба, Швайнштайгер, Манджукіч

"Барса" так і не змогла забити за два матчі жодного м'яча у ворота "Баварії". Нас чекає чисто німецький фінал Ліги Чемпіонів.

90+1 хв. Всього хвилину додав суддя. Розуміє, що нікому довге продовження цього побиття не потрібно.

Барселона - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів87 хв. Бартра пішов відпочивати. Монтойя з'явився.

86 хв. Ще одна спроба дальнього удару від Вільї. І знову в руки Нойєра.

84 хв. Пауза в грі. Алькантара і ван Бюйтен зіткнулися головами у штрафному "Баварії".

80 хв. Бартра міг підсолодити рахунок для "Барси". Після подачі кутового захисники пробив головою, але м'яч пройшов зовсім поруч зі штангою.

Барселона - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів76 хв. Рафиньа вийшов замість Лама.

Барселона - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів75 хв. Рібері пройшов лівим флангом, подав на дальню штангу, звідки Мюллер головою забив третій м'яч. Це повна ганьба...

Барселона - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів74 хв. Наш Тимоха з'явився на полі. Пішов відпочивати Мартінес.

Барселона - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів72 хв. Як же шкода дивитися на повалення "Барселони". Алаба вивів по лівому флангу Рібері, той прострілив і Піке, намагаючись вибити м'яч, вколотив того у свої ворота.

70 хв. Нойєру навіть крок робити не довелося, так як, удар Адріано з лінії штрафного був спрямований прямо в німецького кіпера.

Барселона - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів66 хв. А тепер заміна у "Баварії". Пішов Швайнштайгер - вийшов Густаво.

Барселона - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів65 хв. А тепер поле покинув Іньєста. Алькантара увійшов у гру.

64 хв. Санчес відібрав м'яч у Алаби на лінії штрафного майданчика "Баварії". Але прострілити каталонцу не вдалося. Той же Алаба у підкаті вибив м'яч на кутовий.

60 хв. Абсолютно безвольно виглядають атаки "Барселони". Баварські захисники з неймовірною легкістю справляються з каталонцями. А постійні контрвипади виводять гравців "Барси" з себе.

Барселона - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів56 хв. Замість Хаві з'явився Санчес.

55 хв. Ще одна небезпечна контратака "Баварії" завершилася невдалим пасом-ударом Роббена.

52 хв. Тут же "Барса" намагається відповісти. Спробували щастя дальніми ударами Вілья і Педро. Безуспішно.

Барселона - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів48 хв. Прощавай, "Барса"! Алаба довгим переводом знайшов на правому фланзі атаки Роббена, який увійшов у штрафну, обійшов Бартру і обвідним ударом лівою пробив Вальдеса. Тепер, каталонцям, щоб опинитися у фіналі потрібно забивати 6 голів.

47 хв. Почалася друга половина з безглуздого катання м'яча каталонцями мало не по всій довжині поля.

Другий тайм почався.

Свисток на перерву. Чекаємо на другий тайм і Мессі.

45 хв. Під повним керівництвом "Баварії" пройшов перший тайм. Як завжди, "Барса" більше володіла м'ячем, але на кожну небезпеку біля своїх воріт, німці відповідали небезпекою біля воріт Вальдеса.

40 хв. Адріано в центрі поля перехопив м'яч, спрямований Роббену, і побіг від щастя до воріт суперника і пробив. Але удар сильним не вийшов і Нойер спокійно накрив м'яч.

36 хв. Дуже небезпечно виглядають контратаки німців. В черговій з них, Роббен протягнув м'яч від центрального кола, біля штрафної прибрав кількох захисників, але пробити повз ноги Бартри не зміг.

Барселона - Баварія: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів32 хв. Арьєн Роббен грубо під'їхав під Сонга.

31 хв. Чисто каталонська атака. Хаві отримав м'яч, відкрившись у штрафному суперника і м'яко відпасував до воротарського майданчика, звідки Фабрегас не зміг толком пробити.

27 хв. А тепер вже біля воріт Нойєра дуже небезпечно! Алвеш подав з правого флангу, м'яч долетів до Фабрегаса, який грудьми скинув м'яч у центр штрафного, звідки Хаві сильно пробив трохи вище воріт.

24 хв. Педро наважився на удар з досить далекої дистанції - гарна спроба, але Нойер зумів зреагувати.

23 хв. А тепер настав час "Баварії" потримати м'яч у своїх ногах. Дуже впевнено виглядають гості.

19 хв. Блискуча контратака німців завершилася пясом п'ятою Мюллера у штрафній "Барси" назад на Лама, але тому вдарити не дали - підкат у виконанні Піке був зроблений вчасно.

15 хв. А ось зараз "Барселона" розігралася. Почалися фірмові "мережива" навколо штрафної "Баварії", але німцям поки вдається нейтралізувати іспанських форвардів.

12 хв. Швайнштайгер зі своєї половини поля виводив Роббена один на один з Вальдесом, але удар у голландця не вийшов - м'яч звалився з ноги.

10 хв. Потенційний штрафний подавав Хаві і Бартра пробивав головою. М'яч після удару захисника полетів дуже мимо воріт.

7 хв. Досить легко "Баварія" переходить центр поля. Дивно, що Манджукіч дуже "глибоко" бореться за м'яч - фактично в центрі поля. А каталонці в атаку ходять дуже обережно.

3 хв. В домашньому матчі з "Міланом", коли "Барсі" потрібно було забивати більше 2-х голів, каталонцям дуже допоміг швидкий гол після стартового штурму. Зараз такої ігрової агресії немає, що досить дивно.

1 хв. Як ви вже помітили, Мессі немає у стартовому складі "Барси". Дуже сміливий хід, як для такого матчу. Ну, або в Каталонії не вірять у чудеса.

Команди на поле. Почався матч.

Добрий вечір, дорогі друзі. Ми починаємо онлайн трансляцію півфіналу Ліги Чемпіонів "Барселона" - "Баварія".