ua en ru

"Реал" оголосив про звільнення Жозе Моурінью

Автор: RBC.UA
Головний тренер мадридського "Реала" Жозе Моурінью покине свій пост в кінці сезону.

Головний тренер мадридського "Реала" Жозе Моурінью покине свій пост в кінці сезону.

Про це на спеціальній прес-конференції оголосив президент "Реала" Флорентіно Перес, повідомляє ITV. Контракт буде розірваний за згодою сторін.

Очікується, що Моурінью очолить "Челсі", а місце португальця займе головний тренер "ПСЖ" Карло Анчелотті, який раніше висловив бажання попрацювати в "королівському клубі".

Читайте також: Рафаель Бенітес може очолити "Наполі"

Нинішній сезон для "Реала" виявився невдалим. Команда залишилася на другому місці в чемпіонаті, не зумівши нав'язати боротьбу "Барселоні" за золоті медалі чемпіонату.

У Лізі чемпіонів мадридці оступилися в 1/2 фіналу, програвши за сумою двох матчів дортмундській "Боруссії". Крім того, клуб міг реабілітуватися в Кубку Іспанії, однак у фінальному матчі поступився з рахунком 1:2 в дербі "Атлетіко". У підсумку "Реал" не зміг виграти за підсумками сезону жодного трофея.

Також по ходу нинішнього сезону ходили чутки про конфлікт гравців з Моурінью, а деякі з них навіть були готові поставити перед керівництвом клубу ультиматум.

Разом з тим, потребу в послугах фахівця "Реалу" має "Челсі". Команда Романа Абрамовича ледь не залишилася без медалей за підсумками нинішньої першості, але в Лізі чемпіонів сенсаційно не змогла потрапити до плей-офф, задовольнившись Кубком Ліги Європи. Як повідомляли британські ЗМІ, "аристократів" чекає серйозне посилення спеціально під Моурінью.