ua en ru

"КПР" і "Редінг" вилетіли з АПЛ, "МЮ" зіграв внічию з "Арсеналом"

Автор: RBC.UA
Один з найбільш принципових матчів англійської футбольної Прем'єр-ліги завершився внічию. З'ясування відносин між лондонським "Арсеналом" і "Манчестер Юнайтед" завершилося з рахунком 1:1.

Один з найбільш принципових матчів англійської футбольної Прем'єр-ліги завершився внічию. З'ясування відносин між лондонським "Арсеналом" і "Манчестер Юнайтед" завершилося з рахунком 1:1.

"Арсенал" забив швидкий гол у цьому матчі, але не зумів втримати перевагу. Томаш Росіцкі відчув прискорення Тео Уолкотта, віддав м'яч партнерові, який вийшов один на один із Де Хеа, і Уолкотт в цьому протистоянні виявився хитріше.

Нічию "Манчестер Юнайтед" приніс екс-нападаючий "Арсеналу" Робін ван Персі. На 43-й хвилині голландець у чужій штрафній отримав ззаду по ногах від Бакарі Санья, який заробив "гірчичник", а ван Персі - пенальті. Точним ударом форвард рахунок зрівняв.

Читайте також: "Барса" оступилася, "Реал" виграв мадридське дербі, а в Німеччині ніхто не може зупинити "Баварію"

З Робіном ван Персі, до речі, перед матчем стався цікавий епізод. Голландець помилково відправився в роздягальню господарів. Нагадаємо, нападаючий перейшов у "Манчестер Юнайтед" влітку 2012 року, а до цього вісім сезонів провів саме в "Арсеналі".

Лондонський "Челсі" обіграв на своєму полі "Суонсі" з рахунком 2:0. Кращим гравцем матчу можна назвати ветерана "пенсіонерів" Френка Лемпарда, який, втім, не потрапив в стартовий склад і з'явився на полі у результаті вимушеної заміни. На 24-й хвилині Рамірес отримав пошкодження, і Рафаелю Бенітесу довелося випустити на поле Лемпарда, який провів відмінний матч.

Восьмий номер "Челсі" асистував Оскару на 44-й хвилині, а в доданий до першого тайму час і сам відзначився з пенальті.

Ще в одному матчі туру, який пройшов у неділю, визначилася доля аутсайдерів. "Редінг" і "КПР" голів один одному не забили. Цей результат позбавив обидві команди усіляких шансів на те, щоб зберегти своє місце в АПЛ.

Завершиться 35-го тур АПЛ в понеділок, матчем "Астон Вілла" - "Сандердленд".

Чемпіонат Англії. 35-й тур

"Арсенал" - "Манчестер Юнайтед" 1:1
Голи: Уолкотт, 2 - ван Персі, 44 (з пенальті)

"Челсі" - "Суонсі" 2:0
Голи: Оскар, 43. Лемпард, 45 (з пенальті)

"Редінг" - "КПР" 0:0