ua en ru

В зоні АТО за добу поранені двоє військових, загиблих немає

В зоні АТО за добу поранені двоє військових, загиблих немає Фото: Олександр Мотузяник

Бойовики продовжують порушувати перемир'я

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 25 листопада 2015 року, поранення отримали двоє українських військовослужбовців, жоден не загинув. Про це в ході брифінгу повідомив представник Адміністрації президента України (АПУ) з питань АТО, полковник Олександр Мотузяник, передає кореспондент РБК-Україна.

"За минулу добу в результаті бойових дій жоден український солдат не загинув, проте двоє наших вояків були поранені", - повідомив Мотузяник.

По словам Мотузяника, на луганском направлении вчера было абсолютно спокойно. На донецком направлении произошла серия провокаций боевиков с применением гранатометов и пулеметов.

"На участке фронта Авдеевка - Опытное - Пески - Красногоровка - Марьинка - Тарамчук обстановка остается неизменной. Именно здесь фиксируется наибольшее количество вражеских провокаций, впрочем, в отличие от прошлых дней, тяжелое вооружение противник не применял", - сообщил Мотузяник.

На мариупольском направлении боевики вечером 25 ноября применили реактивные установки "Град", которые подлежали отводу от линии соприкосновения по минским договоренностям.

В зоні АТО за добу поранені двоє військових, загиблих немає

Фото: ситуація в зоні АТО на 26 листопада 2015 року

Нагадаємо, згідно з повідомленням штабу АТО, в ніч з 25 на 26 листопада 2015 року проросійські бойовики 22 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.