ua en ru

В зоні АТО за добу обійшлося без втрат серед українських військових

В зоні АТО за добу обійшлося без втрат серед українських військових Фото: Андрій Лисенко

Бойовики продовжують провокаційні обстріли передових позицій сил АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 12 січня 2016 року, в результаті бойових дій жоден український солдат не загинув і не був поранений. Про це на брифінгу повідомив представник Адміністрації президента України (АПУ) з питань АТО, полковник Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Через бойові дії, які велися за минулу добу, а це були 24 обстріли наших позицій, жоден український військовий не загинув і не був поранений", - заявив Лисенко.

При цьому, за словами спікера АТО, на луганському напрямку бойовики двічі відкривали вогонь з гранатометів поблизу Кримського і Трьохізбенки.

На донецькому напрямку тривають бойові дії низької інтенсивності по всій лінії розмежування.

"Тактика противника залишається незмінною - провокаційні обстріли наших передових позицій з використанням стрілецької зброї і гранатометів. Найбільш тривалі обстріл окупантів вчора відбулися в Майорському, Троїцькому та Пісках", - заявив Лисенко.

У той же час, за його словами, на маріупольському напрямку вчора тут було абсолютно спокійно.

В зоні АТО за добу обійшлося без втрат серед українських військових

Фото: карта АТО за 12 січня 2016 року

Нагадаємо, раніше сьогодні у штабі АТО повідомили, що за минулу добу бойовики продовжили обстрілювати позиції українських військових на Донецькому та Артемівському напрямках.