ua en ru

Житомирська кондитерська фабрика заявляє про підготовку рейдерського захоплення

Житомирська кондитерська фабрика заявляє про підготовку рейдерського захоплення Фото: голова наглядової ради фабрики "Житомирські ласощі" Ігор Бойко

Глава наглядової ради фабрики "Житомирські ласощі" звинувачує Пашинського та Тищенка в підготовці захоплення підприємства

Житомирська кондитерська фабрика ТДВ "Житомирські ласощі" заявляє про підготовку рейдерського захоплення підприємства нардепом від "Народного фронту" Сергієм Пашинським і бізнесменом Сергієм Тищенком. Про це заявив глава наглядової ради Ігор Бойко, передає прес-служба підприємства.

"Нардеп Сергій Пашинський і його компаньйон Сергій Тищенко готують спробу рейдерського захоплення Житомирської кондитерської фабрики. Отримано відповідне незаконне судове рішення судді Тернопільського окружного адміністративного суду Ходачкевич Н.І. При цьому попередні спроби отримання такого рішення були здійснені в Полтавському окружному адміністративному суді та у тому ж Тернопільському у іншого судді", - зазначив Бойко.

За його словами, 27 листопада стало відомо, що ТДВ "ЖЛ" виключено з єдиного Державного реєстру підприємств. Замість ТДВ "ЖЛ" з'явилося нове підприємство-власник майнового комплексу Житомирської кондитерської фабрики з новою назвою і новим прізвищем директора.

"Ніяких судових рішень і законних підстав такої протиправної діяльності не існує. Керівництву стало відомо, що вказані дії були проведені за вказівкою нардепа Сергія Пашинського. У зв'язку з цим готується силове проникнення на територію фабрики, в якому будуть задіяні приватні охоронні структури, а також представники спецпідрозділів МВС", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в жовтні ГПУ поновила кримінальні провадження щодо рейдерського захоплення "7 кілометр" в Одесі.