ua en ru

У Запорізькій області в руках жінки вибухнула граната

У Запорізькій області в руках жінки вибухнула граната Фото: граната

Внаслідок пригоди жінка отримала тілесні ушкодження правої руки

У ніч на 28 грудня 2015 р. в Запорізькій області у руках жительки села Новодворівка вибухнула граната. Про це повідомляє прес-служба обласного управління Національної поліції.

За даними правоохоронців, 50-річну жінку доставили в місцеву лікарню з травматичною ампутацією двох пальців правої руки.

"За попередніми даними встановлено, що 28 грудня близько першої години ночі в село Новодворівка Розівського району прийшов 48-річний житель села Урицького. Чоловік навідався у гості до своєї 50-річної знайомої в пошуках співмешканки. Спочатку перекинули по чарочці. Далі гість перейшов до основної мети свого візиту: запитав де його дружина. Господиня відповіла, що не знає. Чоловік раптово дістав з кишені предмет, схожий на гранату, розібрав її, поклавши округлу частину до кишені, а решту залишив у руках, погрожуючи підривом будинку. Господиня вирвала частина предмета, який залишився у чоловіка в руках і побігла до виходу. В цей час в руках у жінки предмет вибухнув. Внаслідок чого потерпла отримала тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

Співробітники поліції затримали чоловіка за місцем проживання. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення – ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Такі кримінальні правопорушення караються позбавленням волі на строк до семи років.

Нагадаємо, 26 грудня в результаті вибуху біля одного з житлових будинків у Києві загинув чоловік.