ua en ru

Біля Нелеповки і Ленінського відбулося бойове зіткнення сил АТО і бойовиків, - штаб

Біля Нелеповки і Ленінського відбулося бойове зіткнення сил АТО і бойовиків, - штаб Фото: українські війскові

Бойовики обстрілюють сили АТО на всіх напрямках

В районі Нелеповки і Ленінського Донецької області сьогодні вночі сталося бойове зіткнення сил антитерористичної операції (АТО) і бойовиків. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"З 18:00 годин 26 травня до 6:00 ранку загарбники продовжували обстрілювати позиції сил АТО на всіх напрямках. На донецькому - обстрілювали з мінометів Піски, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї Мар'їнку. На артемівському - із протитанкових керованих ракетних комплексів, мінометів, гранатометів і стрілецької зброї бандити вели вогонь по Кірово, Ленінському, Золотому, Богуславського, Лозовому. Попасну майже годину обстрілювали самохідні артилерійські установки. В районі Ленінського та Нелеповки близько опівночі сталося бойове зіткнення", - йдеться в повідомленні.

Також на луганському напрямку бойовики обстріляли Щастя, Станицю Луганське, Кримське і Сокільники. На маріупольському - Широкіно і Павлопіль. Після півночі на цьому напрямку було тихо.

"БПЛА російсько-терористичних загарбників були помічені в районі Маріуполя, а також за маршрутами Донецький - Кримське, Трьохізбенка - Старий Айдар, Мелова Гора - Щастя", - відзначили в штабі.

З 18.00 години 26 травня і до 6.00 ранку 27 загарбники продовжували обстрілювати позиції сил АТО на всіх напрямках. На...

Posted by Прес-центр АТО on 26 Май 2015 г.

Нагадаємо, протягом дня 26 травня бойовики зосередили вогонь на маріупольському напрямку, обстрілюючи н. п. Широкіно з різних видів зброї.