ua en ru

Біля Гнутово відбулося бойове зіткнення сил АТО з бойовиками, - штаб

Біля Гнутово відбулося бойове зіткнення сил АТО з бойовиками, - штаб Фото: українські війскові

В зоні АТО спокійніше всього було на артемівському напрямку

В районі Гнутово Донецької області сталося бойове зіткнення сил антитерористичної операції (АТО) і диверсійною групою бойовиків. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

У штабі зазначили, що минулу добу в зоні АТО пройшли неспокійно.

"Закінчилося відносне перемир'я і на маріупольському напрямку. Злочинці з мінометів, самохідних артилерійських установок, гранатометів і стрілецької зброї майже безперервно обстрілювали Широкіно. В районі Гнутового відбулося бойове зіткнення, яке, щоправда, тривало не довго. Наразившись на щільний вогонь, диверсійна група злочинців відступила", - йдеться в повідомленні.

Крім того, з 24 на 25 травня на донецькому напрямку з танків, мінометів і артилерії заборонених калібрів терористи вели вогонь по Досвідченому, Пісках, шахті Бутівка, Кам'янці, Верхнеторецкому, Авдіївці, Гранітного, Березової, Тарамчуку. На луганському - за Сокольникам, Станиці Луганської та Щастя.

"На артемівському напрямку було найспокійніше. Неподалік від Славковичей в нашу сторону стріляв снайпер. А вночі ворожі міномети двічі обстріляли Богуславське. Безпілотники російсько-терористичних військ було помічено в небі за маршрутами Маріуполь-Мангуш, Маріуполь-Володарське, Троїцьке-Новоселівка, Передільське-Раївка, Дебальцеве-Троїцьке а також в районі населеного пункту Кам'янка", - повідомили в штабі.

Нагадаємо, при обстрілі села Широкіно Донецької області вчора, 24 травня, були поранені два бійці Національної гвардії України.