ua en ru

Vodafone запустив мережу 3G у Миколаєві

Vodafone запустив мережу 3G у Миколаєві Фото: Vodafone в Україні

Вже за перші години абоненти завантажили понад 700 Гб трафіку

Британський мобільний оператор Vodafone у вівторок, 8 грудня 2015 року, запустив у комерційну експлуатацію 3G-мережу в Миколаєві. Про це сьогодні повідомили у прес-службі компанії.

Як зазначається, вже за перші години миколаївські абоненти Vodafone і "МТС Україна" за допомогою нової мережі завантажили понад 700 Гб трафіку, що в 11 разів більше, ніж вони зазвичай завантажують за аналогічний період у 2G-мережі.

Найбільшу кількість цього трафіку використано для перегляду потокового відео і під час перебування в соціальних мережах.

В цілому, уподобання користувачів 3G-мереж Vodafone України в соцмережах виглядають наступним чином: 43% - Facebook, 78% - "ВКонтакте", 25% - Google+, 19% - Instagram і 14% - Twitter.

При будівництві мережі 3G в Миколаєві оператор застосовував обладнання технології single RAN виробництва компанії Huawei.

3G в Миколаєві запущено! Якісна європейська 3G мережа виправдає усі ваші сподівання, ми впевнені.

Posted by Vodafone Ukraine on 8 грудня 2015 р.

Нагадаємо, вчора Vodafone запустив 3G у Львові, раніше - у Чернігові, Ужгороді, Мукачевому, Буковелі, Чернівцях, Одесі, Луцьку і приступив до поетапного запуску мережі в Києві.