ua en ru

"Укроборонпром" за 9 міс. передав армії понад 2 тис. одиниць військової техніки

"Укроборонпром" за 9 міс. передав армії понад 2 тис. одиниць військової техніки Фото: держконцерн "Укроборонпром"

У 2015 р. держконцерн поставив ЗСУ потужний протитанковий ракетний комплекс "Стугна-П"

Підприємства державного концерну "Укроборонпром" передали за 9 місяців українській армії рекордні 2 тис. 19 одиниць військової техніки і озброєння. Про це заявив заступник генерального директора з розвитку "Укроборонпрому" Артур Херувімов, повідомили у прес-службі держконцерну.

"Цього року ми продовжуємо нарощувати виробничі потужності і забезпечувати наших солдатів технікою якісно нового рівня", - сказав Херувімов.

За словами заступника гендиректора "Укроборонпрому", до війська вже передано 688 одиниць нової і 1331 одиницю відновленої і модернізованої техніки. Серед неї - 406 одиниць ракетно-артилерійського озброєння та боєприпасів і 35 авіаційних машин.

У 2015 р. армії системно надходять новітні зразки військової техніки, зокрема, потужний протитанковий ракетний комплекс "Стугна-П". На Львівському бронетанковому заводі налагодили серійне виробництво нової бронемашини "Дозор-Б", яка зараз проходить державні військові випробування.

Нагадаємо, "Укроборонпром" виконав державне оборонне замовлення минулого року на 100%, а цього року виконання ДОЗ значно випереджає графіки.