ua en ru

"Укргазвидобування" з початку року перевиконало план реалізації газу для населення на 220 млн куб. м

"Укргазвидобування" з початку року перевиконало план реалізації газу для населення на 220 млн куб. м Фото: "Укргазвидобування" перевиконало план реалізації газу для населення на 220 млн куб. м

Цього вдалося досягти завдяки технічній діагностиці

ПАТ "Укргазвидобування" з початку 2015 року перевиконало план реалізації газу для потреб населення на 220 млн куб. м. Про це повідомив перший заступник голови правління - виконавчий директор компанії Олександр Романюк, передає прес-служба "Укргазвидобування".

"За 11 місяців цього року ми перевиконали план реалізації газу для потреб населення на 220 млн куб. м. Зробили внутрішню технічну діагностику компанії, завдяки якій виявили низку проблемних зон. Наприклад, зараз у нас дуже мала ресурсна база. Її необхідно терміново нарощувати, шукати нові родовища, тому що 273 млрд куб. м газу (підтверджені на сьогодні запаси) вистачить приблизно на 15 років видобутку. До того ж, за останні 8 років ресурсну базу просто виснажили. Замість необхідних 100 спецдозволів на розвідку нових площ було отримано лише 4", - повідомив Романюк.

Нагадаємо, "Укргазвидобування" розраховує на підвищення ціни на газ в два рази з квітня 2016 року.