ua en ru

Turkish Airlines запустила регулярний рейс "Стамбул-Херсон-Стамбул"

Турецька авіакомпанія Turkish airlines запустила регулярний рейс "Стамбул-Херсон-Стамбул".

Турецька авіакомпанія Turkish airlines запустила регулярний рейс "Стамбул-Херсон-Стамбул". Про це повідомив голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Путілов в ході прес-конференції, яка відбулася в рамках урочистої церемонії відкриття рейсів за маршрутом Стамбул - Херсон - Стамбул" з частотою 4 рази в тиждень, передає прес-служба Кабінету міністрів України.

"Зазначу, що 13 років тому подібний літак востаннє приземлявся в Херсоні, тому сьогоднішня подія важко переоцінити. Можна вважати, що саме сьогодні стартувала нова точка відліку глобального інвестиційного розвитку Таврійського краю", - сказав Андрій Путілов.

Крім цього, під час свого виступу Путілов запевнив, що облдержадміністрація зробить все можливе, щоб уже навесні 2015 року з Херсона здійснювали рейси літаки до Києва, а також - у Франкфурт.

Як зазначається, участь у прес-конференції також взяли участь надзвичайний і повноважний посол Турецької Республіки в Україні Йонет Джан Тезель, старший віце-президент Turkish airlines з продажу та маркетингу Зія Ташкент, а також генеральний консул Турецької Республіки в Одесі Нур Сагман.

Нагадаємо, раніше авіакомпанія "Авіалінії Харкова" планувала в серпні організувати регулярні щоденні рейси в Стамбул з трьох українських міст - Одеси, Харкова, Львова.