ua en ru

Тука виділив ще 4 млн грн для постраждалих в Сватове

Тука виділив ще 4 млн грн для постраждалих в Сватове Фото: Георгій Тука

Область виділить по 5 тис. грн на кожен будинок або квартиру

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Лою виділив ще 4 млн грн для постраждалих в результаті вибухів на складі боєприпасів в Сватове Луганської області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби облаадминистрации.

"Сьогодні, 3 листопада, голова Луганської обласної державної адміністрації - керівник обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Лою підписав розпорядження № 528, згідно з яким з обласного бюджету додатково виділено 4 млн грн. для надання матеріальної допомоги постраждалим внаслідок надзвичайної ситуації в Сватове", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що на одне домогосподарство або квартиру виділять 5 тис. грн.

З обласного бюджету додатково виділено 4 млн грн для матеріальної допомоги постраждалим у СватовомуСьогодні, 3 листопа...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on 3 ноября 2015 г.

Нагадаємо, 29 жовтня близько 19:45 на території складу боєприпасів об'єднаного польового складу Збройних Сил України в Сватове Луганської області сталася пожежа, з-за якого почали вибухати снаряди і розлітатися по місту. В результаті вибухів загинуло чотири людини, ще 14 осіб постраждали.

В результаті вибухів і локальних пожеж в Сватове були пошкоджені десятки житлових будинків.

30 жовтня розпорядженням Георгія Туки з обласного бюджету вже було виділено 10 млн грн для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Сватове та надання матеріальної допомоги постраждалим.