ua en ru

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України

Чудова гра Романа Зозулі, який забив два голи і заробив пенальті, принесла перемогу "Дніпру" в матчі з "Шахтарем", який уникнув розгрому тільки в доданий час.

Чудова гра Романа Зозулі, який забив два голи і заробив пенальті, принесла перемогу "Дніпру" в матчі з "Шахтарем", який уникнув розгрому тільки в доданий час.

25 серпня, 19:30
Дніпропетровськ, "Дніпро-Арена"
Дніпро - Шахтар, 3:1
Гол:
Зозуля, 47, 63,Селезньов, 73 - Кучер, 90+1
Дніпро: Бойко, Федецький, Мазух, Чеберячко, Стринич, Ротань, Канкава, Матеус, Ротань, Коноплянка, Зозуля
Шахтар: П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Шевчук, Степаненко, Тейшейра, Коста, Тайсон, Едуардо, Адріано

Фінальний свисток! Перемога "Дніпра"!

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України90+1 хв. Уникає "Шахтре" розгрому. Кучер головою замкнув подачу Срни зі штрафного.

89 хв. Не дано сьогодні "Шахтарю" забити. Срна вирізав пас на Тейшейру, який зумів прийняти м'яч у штрафному і пробити. Але вчасно вийшов Бойко.

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України87 хв. Кравченко змінив на полі Ротаня.

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України87 хв. Шевчук руками зупинив ривок Кулакова.

85 хв. Нічого не виходить у "гірників". Паси не знаходять адресатів, удари летять повз.

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України83 хв. Ще одна заміна у "Дніпра". Замість диво-Зозулі виходить Шахов.

81 хв. Матеус пробивав з гострого кута. П'ятов відбив на кутовий.

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України79 хв. Замість Селезньова виходить Кулаків.

78 хв. Міг більш вдало пробити Коста, коли до нього прилетів м'яч після рикошету від захисників.

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України74 хв. Ще і Тайсон отримує "гірчичник".

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України73 хв. Селезньов доводить справу до розгрому! Дві спроби дав суддя Євгенію. І обидва рази він обіграв Пятова!

72 хв. Пенальті у ворота "Шахтаря"! Кучер штовхнув Зозулю!

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України67 хв. Багато карток сьогодні. Ротань відзначився.

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України63 хв. Дубль робить Зозуля!!! Неймовірно! Ротань виконав штрафний і Роман виграв верхову боротьбу і у захисників, і у П'ятова!

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України62 хв. Матеус тікав у контратаку, але Ракицький не дозволив це зробити бразильцеві.

60 хв. Оточили штрафного "Дніпра" гравці "Шахтаря". Але не можуть щось створити - Рамос явно розповів як стримувати атаки гостей.

57 хв. Зозуля втік один на один від центру поля. Але, мабуть, після такого ривка форварду забракло сил на нормальний удар. Прямо в руки П'ятова.

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України53 хв. Фернандо поміняв Едуардо.

52 хв. Звісно, "Шахтар" захопив м'яч і засів на чужій половині поля. Оборона господарів поки грає спокійно і впевнено.

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України48 хв. Кучер і Федецький занадто сильно штовхалися у штрафному "Дніпра" перед подачею.

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України47 хв. ЗОЗУЛЯ!!! Коноплянка м'яко накинув в центр воротарського, звідки Роман точно головою переправив м'яч у ворота. Ось зараз "Шахтар" понесеться...

Слідкуємо за другим таймом і чекаємо голів!

Перерва в нашій захоплюючої гри.

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України44 хв. Зозуля вже занадто активний у своєму завзятті відібрати м'яч.

41 хв. Серія подач з лівого флангу у виконанні Шевчука, Адріано, Тайсона і Ракицького проблем дніпропетровської захисту не створила.

37 хв. Коноплянка небезпечно пробив зі штрафного. М'яч зовсім трохи розминувся зі штангою.

35 хв. Селезньову дістався м'яч на лінії штрафного. Він просунувся вперед і пробив. П'ятов зреагував.

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України33 хв. Селезньов в центрі поля "зрубав" Степаненко.

31 хв. Досить небезпечно було у штрафному "Шахтаря" після подачі Ротаня зі штрафного. Спочатку Федецький спробував пробити - захисники заблокували. А потім Стрініч ще раз подав - Ракицький вибив.

28 хв. Тейшейра випадково наступив на коліно Ротаню. Лікарі допомагають капітанові "Дніпра".

Дніпро - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу чемпіонату України25 хв. Канкава дуже активно намагався притримати Степаненко при подачі кутового.

22 хв. Небезпечно подавав у штрафну Срна. Але м'яч пролетів всіх - і "гірників", і дніпрян.

18 хв. Забули Шевчука на правому фланзі захисту гравці "Дніпра". А В'ячеслав віддав точний пас на Едуардо, який пробив по воротах п'ятою, але Бойко спокійно забрав м'яч.

15 хв. Тайсон серйозно "зрубав" Коноплянку поруч зі своєї штрафної. Суддя порушень правил не побачив.

12 хв. Після пасу Шевчука з флангу м'яч опинився у штрафному в ногах у Кости, який зумів обійти захисника, але віддати точний пас не зміг.

8 хв. Поки набагато яскравіше виглядає "Дніпро". При такій підтримці, складно грати по-іншому. Сьогодні дніпропетровські вболівальники просто прекрасні.

4 хв. А ось і перший момент! Матеус пройшов по правому флангу і подав у штрафну, де Зозуля завдавав удару головою, але не влучив у ворота.

3 хв. Без зволікання обидві команди кинулися в атаку. Звісно, більш активно виглядають фланги, де Коноплянка і Тайсон з Костою - це головні дійові особи сьогоднішнього матчу.

Перший тайм на "Дніпро-Арені". Дивимося і вболіваємо!

Добрий вечір, шановні вболівальники. РБК-Україна починає онлайн-трансляцію головного матчу 7-го туру української Прем'єр-ліги "Дніпро" - "Шахтар".

Останній раз, коли "Дніпро" вигравав у "Шахтаря", стався в 2007 році в Донецьку. Тоді гості перемогли з рахунком 3:2. Вдома дніпряни перемагали ще раніше - в 2004 році. Натомість, стабільно, ось вже 5 сезонів, хоч раз "гірники" не можуть обіграти "Дніпро". При чому, і вдома, і в гостях.

Хоча, букмекери практично впевнені в сьогоднішньому успіху "Шахтаря". На те, що донеччани виїдуть з трьома очками з Дніпропетровська "Спортліга" ставить коефіцієнт 1.70. На нічию - 3.45. І зовсім слабо вірять в перемогу підопічних Рамоса - 4.53.

З анонсом матчу ви можете ознайомитись тут.