ua en ru

Бій Кличко - Леапаї: анонс поєдинку

Бій Кличко - Леапаї онлайн. Український боксер Володимир Кличко у бою проти австралійця Алекса Леапаї спробує продовжити своє домінування на сучасному професійному рингу. РБК-Україна представляє вашій увазі анонс бою.

Бій Кличко - Леапаї. Український боксер Володимир Кличко у бою проти австралійця Алекса Леапаї спробує продовжити своє домінування на сучасному професійному рингу. РБК-Україна представляє вашій увазі анонс бою.

Ім'я Алекса Леапаї було мало кому відомо до того, як його обрали в суперники Володимиру. І як виявилося, за ім'ям Леапаї ховається яскравий і настирний персонаж. Чоловік, якого бокс врятував від життя злочинця. Людина, яка своїм напором досить швидко проклала собі шлях від нікому невідомого австралійського спортсмена до претендента на чемпіонські пояси.

Леапаї володіє міцним корпусом і сильним ударом, що дозволило йому здобути 80% зі своїх перемог нокаутом. Природно, в бою з більш високим Кличко австралійцю доведеться зробити акцент на роботу в корпус суперника, сподіваючись на те, що Кличко відкриється для прямого удару.

Звісно, Кличко і його команда прорахували подібний варіант розвитку бою і українець буде готовий до ударів знизу. І зрозуміло, що переможна тактика Кличка, коли він довго і повільно відбиває суперника несильним джебами, буде присутньою на рингу. Адже проти низького суперника подібний підхід ще більш дієвий.

Бій Кличко - Леапаї: анонс поєдинку

Незважаючи на весь свій фаворитизм, Кличко з великою повагою ставиться до суперника, порівнюючи того з великим Тайсоном. Але також зрозуміло, що українець має бути впевненим у своїх силах - менш досвідчений суперник, низький і менш зібраний, про що говорять його постійні паузи в кар'єрі. У такій ситуації важливо пам'ятати, що Денис Бойцов, з яким Леапаї бився за право вийти проти Кличка, також був фаворитом в бою, але це йому не допомогло.