ua en ru

Аякс - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів

Аякс - Барселона. Для голландців сьогодні є непоганий шанс зачепитися за вихід в плей-офф Ліги Чемпіонів. Для цього треба, щоб "Аякс" обіграв вдома "Барселону", яка вже забезпечила собі євровесну і грає без свого лідера Мессі. Дивитися матч "Аякс" - "Барселона" можна на каналі НТВ+, а онлайн трансляція поєдинку на нашому сайті почнеться в 21:15.

Аякс - Барселона. Для голландців сьогодні є непоганий шанс зачепитися за вихід в плей-офф Ліги Чемпіонів. Для цього треба, щоб "Аякс" обіграв вдома "Барселону", яка вже забезпечила собі євровесну і грає без свого лідера Мессі. Дивитися матч "Аякс" - "Барселона" можна на каналі НТВ+, а онлайн трансляція поєдинку на нашому сайті почнеться в 21:15.

26 листопада, 21:45
Амстердам, "Амстердам Арена"
Аякс - Барселона 2:1

Аякс: Сіллессен, ван Рейн, Мойсандер, Велтман, Бойлесен, Блінд, Шене, Сереро, Фішер, Классен, Хусен
Барселона: Пінто, Монтойя, Піке, Пуйоль, Маскерано, Фабрегас, Хаві, Іньєста, Сонг, Педро Родрігес, Неймар

90+3 хв. Звучить фінальний свисток.

90 хв. Классен подавав кутовий - неточно.

87 хв. Прощає арбітр Аякс. Не за правилами зупинили Педро у штрафному Аякса, але суддя вирішив, що порушення правил не було.

Аякс - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів85 хв. Заміна у Аякса: замість Хусена вийшов Дуарте.

Аякс - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів83 хв. Заміна у Барси: замість Фабрегаса вийшов Траоре.

79 хв. Габаррон пробивав зльоту з-за меж штрафного, м'яч пролетів в семи метрах над поперечиною воріт Аякса.

Аякс - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів76 хв. Заміна у Барси: замість Хаві виходить Серхі Роберто.

73 хв. Барселона ліниво атакує, граючи позиційні атаки практично пішки. Остання завершилася неточним навісом Хаві з кутового.

Аякс - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів70 хв. Габаррон виходить замість Пуйоля.

Аякс - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів69 хв. Жовта картка для Монтойї за фол на Сереро.

65 хв. Неймар невдало прострілив з лівого флангу, віддавши пас захиснику Аякса.

63 хв. Хаві подав кутовий з правого флангу - неточно.

Аякс - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів60 хв. Попередження ван Рейну за небезпечну гру проти Неймара.

58 хв. Інієста геніально вивів Неймара на побачення з воротарем Аякса, але спроба перекинути Сіллессена бразильцеві не вдалася.

Аякс - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів56 хв. Жовта для Неймара.

Аякс - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів54 хв. Інієста збив Классена на правому фланзі, жовта для гравця Барси.

Аякс - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів52 хв. Заміна у Аякса. Шене йде, виходить Денсвіл.

Аякс - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів50 хв. Хаві спокійно реалізує пенальті.

Аякс - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів49 хв. Велтман сфолив у своїй штрафній, зносячи Неймара. Червона для гравця Аякса, пенальті для Барси.

46 хв. Розпочався другий тайм.

Перерва

Аякс - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів43 хв. Ось вам і Аякс. Хусен забиває другий гол своєї команди, встигнувши на добивання після удару Шене.

Аякс - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів40 хв. Жовта для Фабрегаса за відкидку м'яча після свистка. Дивний фол.

37 хв. Несподівана статистика, Барселона поступається у володінні м'ячем Аяксу - 45 проти 55 відсотків.

Аякс - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів35 хв. Бойлесен отримав травму спіткнувшись на рівному місці. Замість нього на поле вийшов Поульсен.

33 хв. Шене пробивав зі штрафного, незважаючи на гострий кут - Пінто був готовий до удару і кулаками відбив м'яч.

Аякс - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів31 хв. Бойлесен накрутив трьох на лівому фланзі атаки свого клубу і заробив небезпечний штрафний біля воріт Пінто і жовту для Піке.

26 хв. Дуже здорово захищається Аякс, використовуючи щільну персональну опіку. Барса змушена грати довгими передачами, а це поки не дуже виходить.

22 хв. Шене подав кутовий з правого флангу, на цей раз не так точно.

Аякс - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів19 хв. Аякс забиває! Простріл з правого флангу у виконанні Шене виявився точним, Сереро в один дотик потужно пробив у правий нижній кут воріт Пінто.

16 хв. Затяжна позиційна атака Аякса завершилася неточним навісом Сереро.

13 хв. Неймар отримав м'яч в чужій штрафній, але не зміг обробити м'яч, який відлетів до Фабрегаса. Сеск намагався пробити другим дотиком, але влучив у захисника.

12 хв. Фішер пробивав по воротах - Пінто на місці.

Аякс - Барселона: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів8 хв. А ось і перший гірчичник в матчі. Шене підкотився під Неймара в центрі поля, за що отримав попередження.

4 хв. Цілком передбачувано на перших хвилинах активніше виглядає Барселона, контролюючи м'яч переважно на своїй половині поля.

1 хв. Добрий вечір, шановні читачі. Розпочався матч у Амстердамі!

Перед грою між "Аяксом" з каталонцями в групі Н такий розклад:

1. Барселона - 3 перемоги, 1 нічия - 10 очок
2. Мілан - 1 перемога, 2 нічиї, 1 поразка - 5 очок
3. Аякс - 1 перемога, 1 нічия, 2 поразки - 4 очки
4. Селтік - 1 перемога, 3 поразки - 3 очки

У столиці Нідерландів "Барселона" прибуде в якості лідера групи Н і стовідсоткового учасника лігочемпіонської весни. От тільки залишається питання, з першого або другого місця туди потраплять каталонці. Відповідь досить очевидна, адже відрив від "Мілана" складає 5 очок і для першого рядка потрібно чемпіону Іспанії потрібно набрати лише 1 пункт. Так і з величезним трудом віриться, що «россонері» виграють дві зустрічі.

"Барселона" в чудовому настрої. Не дивлячись на відсутність травмованих Мессі і Вальдеса в минулому турі Прімери підопічні Херардо Мартіно без зусиль переграли на своєму полі "Гранаду" і продовжують лідирувати в національній першості.

"Аякс", у свою чергу, продовжує погоню за лідерами чемпіонату. І виходить це у «синів Божих» досить непогано. Тільки от один одного ніхто з лідируючого пелотона далеко відпускати не збирається, так що щільність на вершині дуже і дуже велика.