ua en ru

Спікер парламенту Грузії відвідає Україну 19-21 квітня

Спікер парламенту Грузії відвідає Україну 19-21 квітня Давид Усупашвілі проведе зустрічі з Володимиром Гройсманом і Арсенієм Яценюком

Голова парламенту Грузії Давид Усупашвілі 19-21 квітня з офіційним візитом відвідає Київ. Про це повідомляє "Грузія онлайн" з посиланням на прес-служби грузинського парламенту.

В рамках візиту Усупашвілі зустрінеться зі спікером Верховної Ради Володимиром Гройсманом. Головними темами обговорення будуть поглиблення співпраці між законодавчими органами двох країн, а також законодавча імплементація Угоди про асоціацію з ЄС та питання регіональної безпеки.

Разом з парламентською делегацією Давид Усупашвілі також проведе зустріч з прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком, з якими обговорять напрямки інтеграції в євроструктури, двосторонні відносини, аспекти майбутньої співпраці і криза в Україні.

Столицю України разом із главою парламенту відвідають також грузинські депутати, голова комітету з зовнішнім стосункам від "Грузинської мрії" Тедо Джапарідзе, голова комітету з питань євроінтеграції Тіна Хідашелі і депутат від "Національного руху" Георгій Вашадзе.

Відзначимо, напередодні Україна і Грузія підписали меморандум про приватизацію аграрних держпідприємств.

Нагадаємо, Україна відмовила Грузії в екстрадиції екс-президента Михайла Саакашвілі.