ua en ru

Яценюк в Запоріжжі проведе виїзне засідання Держкомісії з НС

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк 2 лютого 2015 р. проведе виїзне засідання Державної комісії з надзвичайних ситуацій в Запоріжжі, перевірить охорону об'єктів державного значення та модульний містечко для переселенців. Про це йдеться в повідомленні Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабміну.

У повідомленні зазначено, що в понеділок, 2 лютого, Яценюк перебуватиме з робочою поїздкою у Запоріжжі, де проведе виїзне засідання ДСНС.

Крім того, в рамках робочої поїздки прем'єр-міністр відвідає Дніпровську гідроелектростанцію ВАТ "Укргідроенерго", де перевірить виконання доручення про обов'язкову охорону об'єктів загальнодержавного значення.

Прем'єр-міністр України разом з послом Німеччини Крістофом Вайлем побуває в модульному містечку, в який повинні вселитися тимчасово переміщені особи, для перевірки його готовності.

Нагадаємо, 23 січня Яценюк доручив головам ОДА скласти перелік стратегічно важливих об'єктів у своїх областях.

26 січня 2014 р. Кабінет міністрів України прийняв рішення про введення режиму надзвичайної ситуації в Луганській і Донецькій областях і створив Держкомісію з НС.