ua en ru

В Краматорськ прибули 20 вантажівок з гумдопомогою від уряду України

В Краматорськ прибули 20 вантажівок з гумдопомогою від уряду України

В Краматорськ Донецької області прибули 20 вантажівок з гуманітарною допомогою від уряду України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Донецької міської державної адміністрації.

Повідомляється, що вантаж супроводжував голова Держслужби з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський, який крім продуктів харчування привіз донеччанам і новорічні ялинки від полтавських лісівників.

"Сьогодні на складах рятувальники розвантажують машини - це 20 фур, загальною вагою понад 260 тонн і вартістю близько двох мільйонів гривень. В них продукти харчування, новорічні подарункові набори для дітей і навіть 500 ялинок, які для донеччан передали полтавці", - йдеться в повідомленні.

Голова Донецької облдержадміністрації Олександр Кіхтенко, який разом з Сергієм Бочковським та уповноваженим Президента України з питань Донбасу Іриною Геращенко проінспектував хід розвантаження гуманітарної допомоги, зазначив, що загальна чисельність людей, які потребують допомоги, перевищує 150 тис.

Вже в п'ятницю привезений сьогодні вантаж почнуть розвозити в населені пункти.

Нагадаємо, 25 грудня влади відправили на Донбас 326 тонн гумдопомоги.

Крім того, 24 грудня Міжнародний Комітет Червоного Хреста доставив в Луганську обл. 13 вантажівок гуманітарною допомогою вагою 18 т.